Horoscop 2019. Zodiile care îți citesc sufletul. Nimic nu le oprește!

Horoscop 2019. Există zodii cu puteri magice, pentru care sufletul este o carte deschisă!

E.T., marți 15 octombrie 2019 , 17:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pești

Se spune că Peștii sunt semnul cel mai înzestrat din punct de vedere al intuiției din zodiac, așa că nu are niciun rost să încerci să le ascunzi ceva: văd prin învelișul de carne, direct în adâncul sufletului. Încă de la naștere, aceste semne au avut capacitatea aproape paranormală de a pătrunde dincolo de aparențe!

Partea cu adevărat minunată este că nici măcar ei nu își dau seama de darul pe care îl posedă. Ușor aiuriți, veseli și bonomi, Peștii par acele creaturi colorate, drăgălașe și superficiale, până ce îți spun, fără să clipească, cel mai mare secret al tău, drept în față. Atunci când îi întrebi de unde știu, vor ridica nepăsători din umeri: pur și simplu știu, pentru că ți-au citit sufletul de când te-au zărit pentru prima dată.

Singurul pericol pentru aceste făpturi aproape supranaturale este să nu își asculte intuiția. De multe ori, preferând să cadă pradă înclinației spre naivitate, ei își aduc la tăcere al șaselea simț și refuză să vadă ceea ce e înscris clar în fața lor. Cu toate acestea, această greșeală nu se întâmplă frecvent, pentru că nici intuiția Peștilor nu se lasă prea ușor adusă la tăcere.

Citeste si: Horoscop. SOȚUL absolut perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată!

Citeste si: Cele 5 zodii lângă care trăieşti ani fericiţi până la adânci bătrâneţi

Scorpion

Se spune despre zodiile de apă că au capacități extrasenzoriale, pe care le-au moștenit de la influența duală, mereu agitată, a elementului lor. În acest sens, Scorpionii sunt printre cei mai înzestrați detectivi din zodiac; nu știm care era zodia lui Sherlock Holmes, dar, ”nasul” lui fin ne face să fim convinse că s-a născut cândva între 23 octombrie și 21 noiembrie, scrie Realitatea.net.

Spre deosebire de Pești, Scorpionii amestecă intuiția din naștere cu inteligența lor formidabilă. Departe de noi gândul de a considera că voioșii Pești nu sunt deștepți, dar mai rar găsești o asemenea ascuțime a minții ca la Scorpioni. Când îți citește sufletul și îți depășește mintea, este clar că nu niciun motiv să te pui cu unul dintre acești nativi: de aici provine și îndemnul de a te feri mereu de ei!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si