Horoscop 24 noiembrie 2020. Zodiile care o zi magică: Fericirea le bate la uşă

Consultă horoscopul zilei de marţi, 24 noiembrie 2020, şi află ce ţi-au rezervat astrele! Unele zodii vor avea parte de o zi magică cu multe realizări şi bucurii. Fericirea le bate la uşă. Despre cine este vorba?

Andreea Stoica, marți 24 noiembrie 2020 , 07:55

Horoscop 24 noiembrie 2020
Horoscop 24 noiembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2020 arată că Berbecii trebuie să facă o alegere, Taurii nimeresc într-un mediu ostil, iar cei născuţi în zodia Gemenilor traversează o perioadă dificilă. Scorpionii şi Peştii au parte de o zi magică, iar cei născuţi în zodia Capricorn au o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă ei.

Horoscop 24 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet pentru 24 noiembrie 2020 pentru toate cele 12 semne zodiacale!

Berbec

Trebuie să faci o alegere importantă între a rămâne legat de o acţiune care a devenit obositoare pentru tine, dar cu care eşti obişnuit, şi a porni spre alta complet nouă care seamănă cu o gură de aer proaspăt. Nici nu e grea decizia în situaţia de faţă, dar vei alege prima variantă numai dacă vrei să te chinui tu singur pe mai departe. Planul numărul doi oferă mai multă libertate de gândire, de mişcare de decizie, dar tu parcă tot către prima variantă înclini, pentru că eşti indecis.

Cântăreşte acum cu un dram de detaşare, ascultând şi ce-ţi transmite inima, nu doar mintea, care te trimite spre muncă şi stres, nu spre relaxarea pe care ţi-ar oferi-o cel de-al doilea drum care ţi se deschide înainte.

Taur

Nimereşti într-un mediu ostil în care nu ai nicio plăcere a dialogului, a cooperării. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare adună-ţi forţele înainte de orice încercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alături oameni care cred în aceleaşi lucruri, oameni uşor de condus sau de îndrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o dată, descoperi în jur rivali gata să-ţi strice ţie toate planurile.

Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poţi evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Horoscop 24 noiembrie 2020
Horoscop 24 noiembrie 2020

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Gemeni

Apare o piedică greu de trecut din cauza cărora multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru că stai pe loc cu scopul de a mai învăţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe să-i înţelegi rostul.

Stând un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va întâmpla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieşi din impas.

Rac

Ai alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul tău, dar nu poţi să îţi controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ţi-e superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă.

E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îţi pune beţe în roate şi nu îţi permite să faci precum îţi arată celălalt că ar fi bine. Preferi să i te opui cu orice preţ, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Leu

Ai putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte, ca atare încearcă să te concentrezi asupra acestor simboluri, atât la culcare, cât şi la deşteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tău, care îţi oferă garanţia că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun, conform horoscopului pentru 24 noiembrie 2020. 

Ai nevoie ca ceva să spulbere starea de incertitudine care te apasă, de aceea cauţi un răspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credinţele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel răspuns, deci roagă-te, meditează, citeşte, gândeşte, pentru că vei încheia ziua un pic mai înţelept şi un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelaţia misiunii tale personale pe acest pământ.

Horoscop 24 noiembrie 2020
Horoscop 24 noiembrie 2020

Fecioară

Nedreptate există oriunde în această lume, ca atare nu te gândi că succesul tău se ridică pe insuccesul altuia, pentru că aşa e viaţa. Bucură-te de şansa ta, nu se ştie de câte ori ţi se oferă, fără să te tot compari cu cei mai puţin norocoşi. Contează doar ocazia care ţi se oferă ţie, deci fă un pas în faţă şi profită de auspiciile excelente ale acestei zile.

Norocul e acolo pentru tine, nu pentru altcineva, deci lasă modestia la o parte şi priveşte-ţi visul cu ochii, fără să te gândeşti la cei de lângă tine.

Citeste si: Cum se calculează cifra destinului în funcție de ziua și anul nașterii

Balanţă

Ai stat tu o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poţi privi de pe margine, ca şi cum nu te-ar privi personal. Ba da, te priveşte şi pe tine şi simţi nevoia să intervii rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii. Totuşi, după ce te vei implica direct, vei descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme şi vei deveni mult mai îngrijorat, şi mai pesimist. Descoperi că lucrurile sunt totuşi mai grave decât ţi se părea în momentul când analizai totul de pe margine.

Acum, direct implicat, vezi şi greutăţile, şi riscurile, şi piedicile, şi aluneci uşor spre o uşoară senzaţie de neputinţă, spunându-ţi că mai bine nu te băgai.

Scorpion

Eşti în faţa unor perspective noi şi promiţătoare, dar deocamdată nu le iei foarte în serios, şi bine faci. Atitudinea aceasta un pic jucăuşă se va dovedi a fi mai bună, decât să îmbraci haina omului responsabil şi să începi să vezi în jur doar probleme. Linişteşte-ţi sufletul înainte de a face primul pas şi înarmează-te cu imens optimism, pentru că reuşita finală depinde enorm de gândirea pozitivă şi de atitudinea optimistă de la start.

Ai încredere în sensul cel nou care şi se deschide în faţă şi porneşte la drum cu convingerea că totul se va desfăşura ca la carte şi vei avea numai motive de bucurie!

Săgetător

Încearcă să te apleci mai mult asupra celor din jur, şi mai puţin asupra dorinţelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi îţi vei găsi fericirea şi liniştea în orice gest care înseamnă a te dărui celor care speră la un cât de mic sprijin. Că cineva drag din familie are nevoie de alinare şi de ajutor sau un necunoscut de pe stradă poate trăi cinci minute mai bine datorită intervenţiei tale salvatoare, fii generos în astfel de gesturi cu tentă umanitară şi altruistă, pentru că ai ce dărui.

Ai resurse imense de iubire şi de dărnicie, şi cu cât oferi mai mult, cu atât primeşti şi tu de la viaţă!

Horoscop 24 noiembrie 2020
Horoscop 24 noiembrie 2020

Capicorn

Ai o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă tine. Influenţabil cum eşti de multe ori, eşti gata să-i cazi în capcană, pentru că se pricepe să umble la coarda ta sensibilă şi să te convingă, dar totuşi intuiţia ta rămâne alertă. Simţi că ceva e în neregulă cu felul său de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, vei înţelege cine este şi ce intenţii are.

Chiar dacă eşti uşor de păcălit de măştile sale mincinoase, lasă loc şi raţiunii să analizeze situaţia, alături de suflet, pentru că aşa vei vedea şi lucrurile cele mai ascunse, arată horoscopul pentru marţi, 24 noiembrie 2020.

Vărsător

Starea ta emoţională este schimbătoare, dar nu sunt semne de sensibilitate sau de capricii, ci pentru că reuşeşti să te adaptezi uşor oricărei situaţii. Te pliezi perfect pe fiecare aspect al vieţii precum apa care ia forma vasului în care este turnată. Mare flexibilitate în modul tău de a te comporta de la o oră la alta, de la o stare la alta, ceea ce dă dovadă de un talent de a ţine cont de mediul în care te afli, de starea celui din faţa ta.

Citeste si: Horoscop. Cele mai rele zodii. Stai departe de ele!

Dacă cineva drag e trist, tu îi ridici moralul, dacă o situaţie pare dezechilibrată, torni tu acolo câteva picături pentru a restabili normalitatea.

Peşti

Afacerile merg bine, bugetul prinde contur şi ai chiar curajul să-ţi faci planuri măreţe cu banii tăi. Găseşti clienţi buni pentru ceea ce ai tu de oferit sau nimereşti într-un mediu unde poţi întâlni şi atrage un posibil investitor sau asociat alături de care situaţia ta materială va cunoaşte o ameliorare.

Succesul financiar îţi este azi la îndemână, pentru că ştii să te pui bine în lumină şi să-ţi scoţi în evidenţă talentele şi calităţile. Ideile tale sunt aducătoare de profit, deci pune-le în aplicare!

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si