Horoscop 24 septembrie 2020: Emoţii imense pentru o zodie

Citeşte horoscopul zilei de joi, 24 septembrie 2020, şi află ce ţi-au rezervat astrele. O zodie are parte de emoţii imense din cauza unui eveniment cu greutate!

Andreea Stoica, miercuri 23 septembrie 2020 , 17:01

Horoscop 24 septembrie 2020
Horoscop 24 septembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Berbecii au parte de o perioadă mai ternă, mai rece, în care resimt un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, taurii nu trebuie să tolereze să fie înhămaţi la căruţă şi să tragă, când şi ei au dorinţele lor, iar gemenii primesc veşti excelente. Cei născuţi în zodia racului trebuie să ştie că prietenii sunt foarte importanţi în momentele critice, în timp ce fecioarele se află într-o pasă mai proastă.

Scorpionii au parte de o emoţie puternică, iar capricornii au ocazia să îşi facă noi cunoştinţe.

Horoscop 24 septembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei pentru toate cele 12 zodii!

Berbec

Chiar dacă nu ai alături de tine persoana cea mai potrivită pentru starea în care te afli, nu generaliza spunând că eşti singur, că nimeni nu te iubeşte sau nu te înţelege. E doar o perioadă mai ternă, mai rece, în care resimţi un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales în relaţia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos.

Femeile nu sunt susţinute de bărbaţi, bărbaţii nu sunt înţeleşi de femei, şi de la o banală confruntare la un conflict conjugal nu mai e decât un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranţă, deci nu-l privi pe cel de lângă tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece şi el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteţi la fel de stresaţi, deci înţelege-l!

Taur

Unii nu te lasă să te manifeşti în voie, te ţin închis ca într-o colivie şi nu-ţi oferă nicio libertate de acţiune, de mişcare, de decizie. Nu accepta această atitudine, nu-i lăsa să te trateze ca pe un sclav care are doar obligaţii şi nici un drept, deci trebuie să faci ceva ca să schimbi situaţia.

Vezi ce pretenţii au ei de la tine şi încearcă să le oferi câte ceva din aşteptările lor, dar ridică-te şi tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri că ţi se cuvine. Nu tolera să fii înhămat la căruţă şi să tragi, când ai şi tu dorinţele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doreşti, nu sta în banca ta, cuminte şi umil, doar pentru că alţii spun nu la ceea ce ceri.

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Gemenii

Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii.

Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, se aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei. Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

Horoscop 24 septembrie 2020
Horoscop 24 septembrie 2020

Rac

Prietenii sunt foarte importanţi în momentele critice. Vei descoperi azi ce uşor îţi revii dacă accepţi alături de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridică şi pe tine înapoi la suprafaţă.

Caută persoanele potrivite care să te ajute să-ţi revii, deci fugi de alţii şi mai trişti, şi mai împovăraţi de probleme. Optimiştii îţi vor ridica moralul şi te vor readuce la lumină, ca atare trebuie să-ţi alegi cu grijă anturajul. Dacă vezi că vin alături de tine persoane care numai de probleme vorbesc, ieşi din acel mediu cât mai repede, ca să nu te tragă şi mai jos.

Leu

Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit. Îţi intră în casă persoana care îţi va aduce exact informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care te frământă.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Este o plăcere să stai de vorbă cu oamenii care îţi apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis, informaţii şi veşti de care te poţi folosi cu succes în avantajul tău vreodată.

Fecioară

Nu e genul tău să stai şi să plângi în surdină pentru cine ştie ce motiv de supărare. Tu eşti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde să ieşi din această pasă care-ţi cam dă târcoale. Seamănă cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fără să poţi spune clar de unde provine.

Propune-ţi o detoxifiere urgentă de gânduri negative, de emoţii neplăcute, de cine ştie ce factori care îţi aduc aminte de tot ce e mai urât şi mai trist pe lume. Ia taurul de coarne şi şterge din program tot ce te-ar putea deranja sau întrista. Înconjoară-te doar de lucruri care te fac să te simţi bine şi îţi ridică moralul: culoare, lumină, copii, muzică, glume…

Balanţă

Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să te laşi copleşit de furtuna care intră în casa ta.

Valul va trece, deci nu trebuie să te enervezi o dată în plus. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosferă paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi strice ziua cu nervii lor şi nici nu fi ca ei. Rămâi calm orice ar fi!

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Scorpion

Inima ta bate mai tare datorită unor emoţii noi extrem de puternice, care sunt absolut normale înaintea unui eveniment cu atâta greutate. Eşti entuziasmat, devii nerăbdător şi abia aştepţi ca evenimentul anunţat să devină realitate, dar nu trebuie să te grăbeşti.

Fiecare pas pe care îl ai de parcurs până la capăt naşte anumite senzaţii care vor avea pentru tine semnificaţii speciale. Nu încerca să ajungi repede la rezultatul anunţat, ci bucură-te de fiecare clipă frumoasă până acolo!

Săgetător

Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăţi minore. E bine şi aşa, pentru că poţi şterge de pe lista de obligaţii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreţi că o sumă atât de mare nu a putut lua o direcţie mai consistentă.

Dacă nu aveai atâtea facturi în aşteptare, ai fi putut investi în ceva scump şi necesar pentru confortul tău.

Capricorn

Te afli într-un mediu foarte variat unde ai ocazia să faci multe noi cunoştinţe. Sunt oameni cu care ai ceva în comun, chiar dacă pe unii din ei abia azi îi întâlneşti prima oară, dar merită să le intri în graţii pentru a fi primit în grupul lor, unde vei avea şi tu multe de învăţat.

Comunicarea merge ca pe roate şi găseşti mereu ceva interesant de discutat, de transmis sau de aflat din contactul cu lunea. Spaţiul în care ai acum şansa de a fi acceptat poate deveni mediul în care te vei simţi foarte bine mult timp de acum încolo.

Citeste si: Horoscopul răutății. Trei zodii de care trebuie să te ferești!

Vărsător

Dacă pleci la drum, e posibil să nu-ţi meargă toate conform planificării de acasă, dar fii sigur că vei găsi de fiecare dată alternative astfel încât să-ţi atingi scopurile. Ceva se schimbă pe parcurs: mijloacele de transport, compania, orele de plecare, destinaţia chiar, oferindu-ţi-se altceva în loc.

Nu e chiar ceea ce ai dorit la plecare, dar tot e ceva şi te vei adapta situaţiei din mers. Poate nici nu e o călătorie de plăcere, nici una dorită de tine în acest moment, pentru că ai fi avut alte treburi în acelaşi timp, dar totuşi pleci la drum, pentru că e o deplasare obligatorie.

Horoscop 24 septembrie 2020
Horoscop 24 septembrie 2020

Peşti

Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale.

Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată. Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună.

Sursa: www.acvaria.com

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si