Horoscop 27 martie 2020. Pregăteşte-te să spui da unei cereri în căsătorie!

Horoscop 27 martie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 27 martie 2020. Zodia care are parte de multe iubire și armonie

A.M.S., joi 26 martie 2020 , 16:08

Horoscop 27 martie 2020
Horoscop 27 martie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 27 martie 2020. Berbec

Ţii mult la independenţa ta, ca atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu.

Te descurci de minune în acele situaţii în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii.

Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie.

Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Taur

Horoscop 27 martie 2020. Nu te mai gândi atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în tine numai stări negative.

Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă şi nu te lăsa copleşit de ea!

Horoscop 27 martie 2020. Gemeni

Nu eşti în apele tale, se vede că te macină o problemă, dar pe care preferi să o ţii, deocamdată, doar pentru tine.

Ţi-e teamă că o eventuală destăinuire ar spune despre tine mai mult decât ai dori, şi anume că ai şi tu slăbiciunile tale, că ai şi tu punctele tale nevralgice de care alţii se pot folosi.

Horoscop 27 martie 2020
Horoscop 27 martie 2020

Taci şi rezolvă-ţi problema de unul singur, pentru că nu ai în jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotrivă: dacă te uiţi un pic în preajma ta, găseşti oameni şi mai trişti, şi mai împovăraţi de griji, şi împreună aţi forma un cor al plângerii.

Horoscop 27 martie 2020. Rac

A iubi înseamnă şi a ierta, ca atare mai trece şi tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerul tău. Nu are rost să vă priviţi unul pe altul ca şi cum v-aţi reproşa cine ştie ce greşeli, pentru că mai apar şi momente sensibile în orice poveste de dragoste.

Vei vedea că motivul care v-a supărat pe voi doi e de-a dreptul banal şi, cândva, privind înapoi, veţi râde de naivitatea de care aţi dat dovadă.

Totul e să nu laşi orgoliile să ia decizii aici, ci adu-ţi aminte că iubirea cere şi toleranţă, şi acceptare, şi supunere, şi tăcere uneori. Apelează la ele cu încredere şi momentul fragil din cuplu trece repede.

Leu

Iei o decizie definitivă care arată cât de ferm poţi fi atunci când ai un scop de atins. Nimeni nu te poate opri din alegerea făcută şi bine faci, pentru că sensul cel nou spre care eşti gata să porneşti de acum, se va dovedi a fi benefic pentru tine.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care sunt în stare să ucidă atunci când sunt înşelate

Horoscop 27 martie 2020. E nevoie de curaj, aşa e, dar eşti convins că ceea ce te aşteaptă la capătul acestui nou drum e potrivit aşteptărilor tale.

E timpul deci să spui adio unei etape care se încheie acum în urma ta, să închizi acel capitol cu lecţiile învăţate şi concluziile trase, şi apoi să înceapă un alt episod, mult mai animat şi mai plin de acţiune, şi care te va împlini. Eşti gata să spui stop şi, apoi, cu alt tonus, start!

Horoscop 27 martie 2020. Fecioară

Copiii sunt în centrul atenţiei, astăzi, şi te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru că ei sunt minunea vieţii tale.

Cei mici te acaparează cu veselia lor şi reuşeşti să uiţi şi tu de orice griji specifice vârstei şi te cobori cumva la nivelul lor, bucurându-te de vremea de afară, de desene animate, de jocuri şi distracţii adecvate vârstei lor.

În fond, şi tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori să fie lăsat liber!

Horoscop 27 martie 2020
Horoscop 27 martie 2020

Dacă încă nu ai copii, discuţiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult în jurul acestui subiect, sau, ca prin minune, chiar afli azi că urmează să devii părinte! Joacă-te un pic cu lucrurile care îţi fac plăcere!

Horoscop 27 martie 2020. Balanță

Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii. Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul.

Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe.

Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse intenţionat de inamicii care nu au încredere în şansele tale de reuşită. Tu ai încredere şi asta contează cel mai mult!

Scorpion

Horoscop 27 martie 2020. E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture.

Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune.

Citeste si: Horoscop. Horoscopul perioadei 26- 29 Martie 2020- Vărsătorii le pot lua locul șefilor, iar Berbecii își dezvoltă o strategie de viitor

E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de tine, câţi muncesc umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni colective încep să se vadă. Poţi arăta deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

Horoscop 27 martie 2020. Săgetător

Te comporţi ca un profesor gata să ţină predici severe celor care fac greşeli, dar uiţi că şi tu ai fost ca ei. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greşelii.

Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi. Poţi oferi o lecţie de viaţă extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă.

Nici tu nu le ştiai pe toate cândva ci ai învăţat de la alţii, deci pune-te şi în pielea lor un pic.

Capricorn

Horoscop 27 martie 2020. Felul în care te judecă unii are efecte nefaste asupra stării tale generale, de parcă ai simţi săgeţile lor ca pe nişte atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gândi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreaptă, ci vezi-ţi de drumul tău.

Cât timp tu eşti convins că ceea ce faci e corect, benefic, şi nu creează nimănui vreun prejudiciu, înseamnă că eşti pe drumul cel bun.

Unii aruncă etichete şi vini injuste asupra altora, iar tu poţi intra în colimatorul lor fără să meriţi asta, dar încearcă să nu ţii cont de ce auzi în jurul tău despre tine.

Citeste si: Șase zodii care vor avea o primăvară de vis

Teama că te-ar putea afecta cumva face mai mult rău decât efectele criticilor lor asupra ta!

Horoscop 27 martie 2020. Vărsător

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate feţele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică.

Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie. Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat.

Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Horoscop 27 martie 2020. Pești

Iubirea şi tot ce e legat de ea deţin azi rolul principal în viaţa ta. Aici se derulează cele mai frumoase şi mai palpitante episoade, la care participi cu inima deschisă.

Se poate vorbi de o zi fericită, în care eşti înconjurat numai de semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie.

Horoscop 27 martie 2020
Horoscop 27 martie 2020

Dacă nu există cineva drag încă în inima ta, fii atent la oamenii care apar în cale, pentru că şansa de a cunoaşte pe cineva interesant e mai mare ca oricând! Pregăteşte-te să te îndrăgosteşti, să cunoşti omul sortit ţie, sau, dacă toate au mers deja în direcţia aceasta, să spui da unei cereri în căsătorie.

Horoscop 27 martie 2020. Citește horoscopul complet pe acvaria.com

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si