Horoscop 29 septembrie 2022. Vezi horoscopul pentru ziua de joi, 29 septembrie! O zi cu vești extrem de bune pentru unele zodii! Sfatul zilei este să aveți mai multă încredere în forțele proprii! Două zodii vor avea o zi mai dificilă!

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 29 septembrie pentru toate semnele zodiacale!

Zodia Berbec

Berbecii pun bazele unui alt program de lucru, pentru a reuși să se organizeze mai bine. Este o perioadă mai dificilă din viața lor, însă nu își pierd speranța. Totodată, corectitudinea și exprimarea lor vor aduce noi oameni în jurul lor și și vor avea parte de o zi plină de recunoștință.

Zodia  Taur

Taurii se adaptează la noile reguli de la locul de muncă. Acești nativi simt că vine o perioadă mai încărcată, din cauza unor defecțiuni. Astrele mai arată că taurii pot scăpa de partenerii de afaceri care nu îi mai servsc sau oameni care îi aduc doar necazuri.

Citeste si: Venus în Balanță, începând cu 29 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile care au parte de o dezamăgire în dragoste. Mare atenție!

Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile care au parte de o dezamăgire în dragoste. Mare atenție!

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Gemeni

Gemenii au parte de noi oportunități, care îi ajută să își creeze o imagine bună în fața superiorilor. Acest nativ nu se lasă prea ușor influențat de către cei apropiați. Astrele mai arată că nu trebuie să se grăbească să facă promisiuni pe care nu le pot îndeplini.

Zodia Rac

Nativii zodiei rac s-ar putea să renunțe să mai lupte pentru o relație în care nu mai cred.

O persoană apropiată îi va ajuta să găsească soluții destul de rapid. În a doua jumătate a zilei, ceva îi va face pe acești nativi să își recâștige încrederea în forțele proprii.

Zodia  Leu

Leii pot avea unele neînțelegeri cu o anumită persoană. Leii sunt foarte atenți la detalii și pot observa că sunt câteva condiții care nu sunt respectate de către unele persoane. Au argumente puternice și nu vor să audă de un compromis, deoarece știu că ei pot clarifica situația.

Citeste si: Horoscop financiar 2023: Zodiile care vor avea o perioadă extrem de grea

Zodia Fecioară

Fecioarele pot trece prin anumite schimbări în această zi, deoarece apar unele situații în plan amoros, care îi fac să se abată de la unele subiecte. Este o zi destul de agitată pentru acest nativ, însă destul de intensă.

Zodia Balanță

Balanțele sunt sfătuite să verifice orice documente care ajung la ele. Pot face o observație unei persoane și acesta va începe să se comporte extrem de diferit. Conjuncția planetelor arată că Balanțele fac niște schimbări la capitolul alimentație și optează pentru alimente mai sănătoase și pline de vitamine.

Zodia  Scorpion

Scorpionii sunt în căutarea unei persoane motivate pentru o colaborare pe termen lung sau scurt. Astrele arată că în a doua parte a zilei, Scorpionii vor ave aparte de o întâlnire importantă, în care se vor stabili detalii legate de un eveniment sau călătorie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop bani octombrie 2022. Care sunt zodiile care vor avea parte de câștiguri fabuloase?

Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile care au parte de o dezamăgire în dragoste. Mare atenție!

Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile care au parte de o dezamăgire în dragoste. Mare atenție!

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt foarte buni la negocieri și fac tot posibilul să-și îndeplinească un anumit scop. Este o zi în care totul merge după planul stabilit. Săgetătorii sunt bine pregătiți și înțeleg cât de important este rolul lor într-o situație sau grup. 

Zodia Capricorn

În această zi, capricornii au noroc în tot ceea ce fac. Acești sunt foarte încrezători în forțele proprii. Este o zi specială pentru cei care recent au intrat într-o nouă relație, deoarece pot petrece timpul frumos și romantic alături de partenerul său. 

Citeste si: Astrologie octombrie 2022. Când e luna plină și luna nouă

Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile care au parte de o dezamăgire în dragoste. Mare atenție!

Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile care au parte de o dezamăgire în dragoste. Mare atenție!

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de unele transformări pe termen lung și vor avea un impact pozitiv. De asemenea, s-ar putea ca acest nativ să transmită mesaje confuze din cauza faptului că se grăbesc. Sfârșitul zilei îi aduce mai multă liniște sufletească.

Zodia Pești

Peștii vor avea rezultate extrem de bune legate de un proiect la care lucrează de ceva timp. Astrele mai arată că acest nativ este foarte muncitor și rezultatele nu întârzie să apară. Conjuncția planetelor arată că acest nativ scapă de un atașament emoțional sau financiar care le-a adus doar pierderi în ultima vreme.

 

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si