Horoscop 7 august 2020. Zodia care are parte de o zi de vis

Horoscop 7 august 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 7 august 2020! O zodie are parte de o zi de vis. Iată despre cine e vorba

Andreea Stoica, joi 06 august 2020 , 14:30

Horoscop 7 august 2020
Horoscop 7 august 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 7 august 2020. Berbec

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la etapa următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva pe nivelul pe care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi.

De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

Horoscop 7 august 2020. Taur

Eşti mai timid şi nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ţi se reflectă pe chip.

Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine şi încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ţi astfel că-i pasă ce ai. Tu nu vrei totuşi să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ţi descătuşezi inima şi să dai afară ceea ce te macină: te vei simţi mult mai bine!

Gemeni

Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Îţi extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga şi-n dreapta şi documentându-te foarte laborios, şi se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în faţa unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite şi tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

Horoscop 7 august 2020. Rac

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ţi în revistă bugetul, ca să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Eşti într-o pasă cam risipitoare, parcă nu ai ieşit încă din spiritul sărbătorilor şi dai cu bani în stânga şi-n dreapta mult prea uşor.

Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privinţa banilor, care să-ţi arate că banii nu trebuie aruncaşi la primul impuls, ci eşti la un început de an nou în care fiecare leu contează. Ai să înveţi tu până la urmă cât de important e să-ţi administrezi banii cu cap, pentru că banii se duc uşor, dar se fac extrem de greu, gândeşte-te la lunga listă de cheltuieli care te aşteaptă şi mai închide şi tu robinetul!

Horoscop 7 august 2020. Leu

Nici nu-ţi vine a crede ce frumos se rezolvă unele probleme doar pentru că ai curajul să gândeşti pozitiv şi să-ţi impui să primeşti doar lucruri bune! Nu te lăsa influenţat de nicio veste cu tentă negativă, de nicio încercare a unora de a-ţi tăia aripile şi curajul, ci mergi mai departe, triumfător, convins că totul se rezolvă ca la carte în favoarea ta.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Eşti sub o stea norocoasă, fii sigur de asta, şi vei vedea ce frumos duc toate căile de acum către un succes deplin, la capăt. Eşti din ce în ce mai încrezător şi sentimentul acesta motivant parcă te face să zbori!

Horoscop 7 august 2020. Fecioară

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia.

E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă… Sau poate trebuie să spui adio unui loc sau unei persoane, şi tot tragi de timp, cu speranţa că se mai schimbă ceva. Ei bine, a venit vremea să deschizi gura şi să spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

Horoscop 7 august 2020
Horoscop 7 august 2020

Balanţă

Ai nevoie de un impuls pentru a depăşi o stare de incertitudine care te încearcă. Parcă ai vrea să faci ceva, dar altceva te trage înapoi, te face să te mai gândeşti. N-ar fi rău să laşi marile decizii pe altădată, pentru că azi nu eşti pe deplin convins că varianta pe care o ai în minte este cea mai bună.

Mai bine stai şi analizezi situaţia din toate punctele de vedere ca să fii sigur că ai înţeles-o corect, înainte de a lua decizia finală. Da, mai bine mai stai un pic, pentru că s-ar putea să apară altceva din cu totul altă direcţie decât cea pe care o gândeai anterior. Peste câteva zile ţi se va aprinde scânteia cea mai bună!

Horoscop 7 august 2020. Scorpion

Este o zi excelentă pentru un dialog constructiv, deoarece ai şi o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis şi la obiect, ca să fii înţeles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informaţie clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că şi la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi.

E ca şi cum vorbeşti la telefon şi tot ce emiţi precum şi tot ce receptezi e informaţie preţioasă şi pentru tine şi pentru cel de la celălalt capăt al firului, deci comunică liber, deschis, sincer!

Horoscop 7 august 2020. Săgetător

Priveşti lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu poţi spune foarte clar dacă ai deplină încredere în oameni, sau ar mai fi unele semne de întrebare cu privire la energia pe care o degajă. Poţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj, pentru că nu toată lumea trebuie tratată suspicios şi rece, dar nici nu trebuie iubită necondiţionat.

Trebuie să îţi adaptezi modul de a comunica şi de a te apropia de ceilalţi în funcţie de intuiţie, pentru că ai tu un fler al tău care te ajută să-ţi dai seama uşor ce fel de om ai în faţă: unul care merită apreciat pentru ceea ce reprezintă sau unul are trebuie ţinut la distanţă pentru că nu e chiar bunătatea întruchipată?

Horoscop 7 august 2020
Horoscop 7 august 2020

Capricorn

Nu te amăgi singur că direcţia în care mergi e perfectă, când intuiţia îţi spune că nu e chiar aşa. Poate eşti influenţat de cineva să vâsleşti spre un punct care se va dovedi a fi mai degrabă o iluzie, decât un fapt real.

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Deschide bine ochii şi nu te încrede în toate promisiunile pompoase care ţi se fac, pentru că există în preajma ta persoane care visează aiurea şi te trag şi pe tine în visul lor imposibil. Mai bine le spui verde-n faţă că se mint singuri, pentru că tu vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu e visul tău, deci poţi vedea realitatea cu maturitate şi poate îi tragi şi pe ei de mânecă la timp.

Horoscop 7 august 2020. Vărsător

Ceva te ţine pe loc, dar nu vrei să spui nimănui ce te macină, ca să nu fie greşit interpretat drept un blocaj sau o slăbiciune personală. Preferi să-ţi rezolvi singur problema, pe cont propriu, în discreţie totală, pentru că deţii toate resursele necesare pentru a face faţă acestui impas.

Nu are rost însă să agravezi şi mai mult situaţia cu lamentări, crize de panică sau suferinţe inutile, pentru că sigur ştii foarte bine ce ai de făcut. Îţi lipseşte doar curajul de a porni, pentru că prea îţi găseşti singur defecte în momentele sensibile.

Horoscop 7 august 2020. Peşti

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate. În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte.

Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

Sursa: acvaria.com

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si