Horoscop 7 martie 2020. Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa ta sentimentală

Horoscop 7 martie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 7 martie 2020. Zodia care așteaptă cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa sentimentală

Author: A.M.S. vineri 06 martie 2020 , 14:59

Horoscop 7 martie 2020
Horoscop 7 martie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 7 martie 2020. Berbec

E vremea să te opreşti un pic din iureşul cotidian şi să te concentrezi asupra unui singur scop pe care să-l duci la îndeplinire.

Nu te mai rupe în atâtea fragmenţele mici, nu încerca să duci o mie de treburi simultan pe umerii tăi, pentru că mult mai bine ai da randament dacă le-ai lua pe toate pe rând, pas cu pas, una câte una.

Stai puţin de unul singur şi fă ordine în gânduri, planuri, idei, trasează o strategie unică spre un scop important şi ţine-te apoi doar de acesta.

Vei sărbători la final bucuria de a mai fi şters o sarcină de pe listă, eliberând locul pentru alt ţel!

Horoscop 7 martie 2020. Taur

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar şi pe moment eşti tentat să refuzi, dar gândeşte-te mai bine înainte.

Profită de orice prilej de socializare, pentru că fiecare om cu care intri în contact are ceva să-ţi transmită.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Viața lor este pe cale să se schimbe. Zodiile care vor avea de luat decizii importante

Părerile venite de le ceilalţi sunt complet diferite de ale tale, deci poţi afla o mulţime de lucruri noi, potrivite din cu totul altă perspectivă decât priveşti tu.

Chiar ai nevoie de această ieşire din cotidian, departe de stresul de la serviciu sau nemulţumirile de acasă, de parcă într-un alt mediu îţi încarci cel mai bine bateriile.

Gemeni

După ce ai tergiversat la nesfârşit o situaţie pentru că nu ştiai ce e de făcut, dintr-o dată aceeaşi situaţie parcă intră pe repede înainte.

Horoscop 7 martie 2020. Eşti prins într-un ritm infernal de evoluţie, de parcă toate se petrec concomitent şi tu singur trebuie să le gestionezi pe toate cu atenţie.

Culmea e că îţi place viteza aceasta, pentru că nu-ţi convin proiectele care trenează luni de zile, ca atare o soluţie atât de bruscă precum cea de azi nu face decât să te bucure.

E excelent să descoperi ce bine se aşează, dintr-o lovitură, mai multe aspecte în acelaşi timp. Ţi se citeşte pe chip starea de bine.

Horoscop 7 martie 2020
Horoscop 7 martie 2020

Horoscop 7 martie 2020. Rac

Te îndoieşti de şansele de succes ale unui proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia, şi dacă nimic nu te atrage să-l duci mai departe, e şi normal ca roadele să nu mai apară.

E posibil să fi obosit un pic, eşti mai dezinteresat şi plictisit, ca atare poate ar fi bine să iei o scurtă pauză şi să continui după ce îţi mai încarci un pic bateriile.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Trei zodii vor avea un martie de aur

Da, poate acum nimic nu mai evoluează în direcţia dorită, e şi normal să ajungi şi într-o zonă ternă în care nu se mai întâmplă nimic, dar nu abandona încrederea în reuşita finală.

Citeste si: „Minți mult. Nu plângi după fata ta”. Pusă față în față cu dovezile, mama fetei susține că nu știa că fiica ei zace sub pat, degradată, deși era în țară la momentul cu pricina- kanald.ro

Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro

Vei ajunge acolo, poate nu azi, nu mâine, dar eşti pe drumul potrivit către un succes deplin. Răbdare deci!

Horoscop 7 martie 2020. Leu

Cine apelează azi la părerea ta, o face cu maximă încredere în judecata ta limpede şi justă, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti.

Analizează problema pentru care ţi se cere sfatul cu toată luciditatea, fără a ţine cu niciuna din taberele implicate.

Ceilalţi îţi respectă modul clar şi detaşat de a vedea lucrurile, dar mai ales îţi recunosc capacitatea de a înţelege situaţia de pe margine, fără niciun fel de influenţe din afară.

Decizia pe care o iei sau verdictul pe care îl oferi va mulţumi pe toată lumea şi se vor supune cu toţii, recunoscându-ţi astfel inteligenţa şi spiritul justiţiar distant şi corect.

Fecioară

Nu are rost să duci mai departe o suferinţă care ar fi trebuit demult să se stingă, dar există persoane în jurul tău care tot despre asta vorbesc şi îţi tot aduci aminte.

Horoscop 7 martie 2020. Ia taurul de coarne şi spune adio acum acelor emoţii ca să ştergi cu buretele starea nefastă care te-a copleşit.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Amintirile urâte pot să dispară, starea de insatisfacţie poate păli, totul e să găseşti ceva mult mai bun şi mai frumos care să compenseze negrul din interiorul sufletului.

Sigur există ceva, pentru că tu eşti o fire pozitivă şi tonică ce găseşte întotdeauna un motiv de zâmbit. Gândirea pozitivă luptă împotriva celei negative şi învinge!

Horoscop 7 martie 2020
Horoscop 7 martie 2020

Horoscop 7 martie 2020. Balanță

Ai mari rezerve dacă să crezi tot ce-ţi spune persoana iubită.

Flerul îţi transmite că în spatele vorbelor frumoase s-ar ascunde şi un neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală.

Mai bine staţi de vorbă faţă în faţă cu cărţile pe masă, ca nu cumva să se infiltreze între voi îndoiala care va şubrezi relaţia.

Este o perioadă a deciziilor în cuplu, a instabilităţii sentimentale sau emoţionale, deci starea cu care începi ziua va fi complet diferită de cea cu care o vei încheia spre seară.

Horoscop 7 martie 2020. Scorpion

Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte.

Ai trac, ca înaintea primei întâlniri sau ca în ziua nunţii, pentru că ai senzaţia că ceea ce se petrece acum în inima ta are o conotaţie profundă, de destin, ceva ce nu trăieşti în fiecare zi.

Citeste si: Patru zodii care te trădează cu prima ocazie. Ai mare grijă cu ele! Sunt mai periculoase decât crezi

Te pregăteşti sufleteşte pentru acel eveniment şi eşti de-a dreptul fericit, pentru că vezi şi din partea celuilalt aceeaşi trăire intensă, semn că sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.

Săgetător

Eşti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de tine.

Horoscop 7 martie 2020. Eşti alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferi tot ce-ţi stă în putinţă pentru a aduce un pic de alinare la greu.

Citeste si: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?- kfetele.ro

Citeste si: Starea de sănătate a Danei Roba este una critică. Sora make-up artistului, Lidia, a făcut un apel disperat prin intermediul rețelelor sociale: "Este foarte grav. Să se roage pentru ea""- radioimpuls.ro

Totul va părea mult mai simplu cu tine alături, pentru că găseşti imediat o vorbă bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenţia de la problemele lor, măcar pentru câteva minute.

E modul tău de a le întoarce aceleaşi servicii pe care şi ei le-au oferit în situaţii similare.

Horoscop 7 martie 2020
Horoscop 7 martie 2020

Horoscop 7 martie 2020. Capricorn

Te afli într-o companie extrem de animată, dar parcă nu-ţi găseşti locul printre ei. Aceştia mai mult te irită, te deranjează cu energia lor necontrolată, pentru că nu reuşesc să se concentreze la un singur ţel.

Vor ba una, ba alta, şi pentru că îşi risipesc forţele fără rost, ai senzaţia că te afli într-un spaţiu cuprins de haos.

Citeste si: Horoscop zilnic Sâmbătă 7 martie 2020. Săgetătorii își vor mări familia. Felicitări!

Cineva ar trebui să-i organizeze pe toţi, deci, dacă tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi să preiei tu această sarcină şi să-i determini pe toţi să se adune într-o singură direcţie?

Horoscop 7 martie 2020. Vărsător

O relaţie în care eşti foarte implicat, indiferent de planul în care se dezvoltă, trece printr-un moment sensibil în care ar fi nevoie de toleranţă şi răbdare.

Înainte de a lua o decizie cu privire la direcţia spre care trebuie să porneşti, e bine să arunci o privire înapoi, la tot ce aţi clădit împreună până în acest punct, ca să-ţi dai seama ce merită dus mai departe şi ce trebuie modificat.

Un conflict profesional mai vechi, o neînţelegere între prieteni, o ceartă între soţi pot fi echilibrate cu succes acum dacă reevaluezi totul cu sinceritate şi dorinţă de schimbare în bine. Nu abandona: doar repară!

Horoscop 7 martie 2020
Horoscop 7 martie 2020

Pești

Un noroc chior poate viza situaţia ta materială, deci fii atent la şansele care apar nu se ştie de unde.

Horoscop 7 martie 2020. E un fel de situaţie neprevăzută care are mai multe de oferit decât ai fi putut spera vreodată, deci nu subestima momentele aparent neînsemnate, pentru că nici nu poţi gândi ce pot aduce.

Citeste si: Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Poate faci o afacere foarte profitabilă, găseşti pe undeva un portofel cu bani, descoperi o sumă uitată prin buzunare sau afli o veste care rezolvă ca prin farmec o situaţie dificilă. Norocul apare din senin şi le aşează pe toate foarte bine.

Citește horoscopul complet pe https://www.acvaria.com/


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si