Horoscop 9 martie 2020. Berbec

Nu încerca să controlezi tu toate etapele unui plan pe care îl construieşti, pentru că unele lucruri chiar nu depind de programarea ta strictă.

Mai e nevoie şi de puţină flexibilitate, să te laşi dus de curent încotro vrea el, pentru că şi hazardul are un cuvânt de spus în succesul final.

Dacă încerci să conduci totul după nişte reguli foarte rigide, există riscul să scapi din vedere aspecte care ar putea apărea pe parcurs din afara propriei tale voinţe şi, dorind să mergi doar pe drumul ales de

tine, să nu le vezi sau să nu le laşi să se manifeste.

Mai lasă lucrurile să curgă un pic şi aşa cum vor ele: poţi avea parte de surprize!

Taur

Vine azi o veste atât de bună, că te stimulează să pui imediat în practică ceea ce tocmai ai aflat.

E un start în forţă pe care îl iei spre un ţel căruia îi acorzi o mare importanţă. E bine să menţii acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat pentru că ele sunt cheia succesului care te aşteaptă la capăt.

Horoscop 9 martie 2020
Horoscop 9 martie 2020

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Dacă tot s-a aprins focul, întreţine-l pentru că de entuziasmul şi energia de pe parcurs depinde şi finalul acestei acţiuni pornite în trombă.

Tu de obicei eşti mai suspicios şi gândeşti mult înainte de a începe, dar azi te laşi copleşit de pasiune şi te apuci imediat de treabă. Nu mai stai pe gânduri!

Horoscop 9 martie 2020. Gemeni

Reuşeşti să păcăleşti o situaţie astfel încât totul să iasă în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, tu consideri că ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat căci, uneori, scopul scuză mijloacele.

Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte căi pentru a ajunge la acest ţel, dar ce mai contează acum legile scrise sau nescrise, dacă totul s-a rezolvat de minune?

Bucuria ta poate însemna de fapt eşecul altei persoane, dar… asta-i viaţa!

Horoscop 9 martie 2020. Rac

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie.

Aveţi multe de povestit, multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Viața lor este pe cale să se schimbe. Zodiile care vor avea de luat decizii importante

Horoscop 9 martie 2020
Horoscop 9 martie 2020

Nu simţi niciun efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât eşti mai norocos, pentru că da, există şi o astfel de şansă: de a te îndrăgosti.

Leu

Mintea ta ageră poate genera azi soluţii practice la cele mai complicate situaţii.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

Îţi merge mintea brici şi ar trebui să profiţi de acest moment de vârf din punct de vedere mental pentru a învăţa ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amânat din lipsă de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung în afaceri sau în carieră.

Ai idei bune, concrete, deci azi te poţi baza şi pe teorie şi pe practică în egală măsură pentru a ajunge la roade de care vei fi mândru.

Horoscop 9 martie 2020. Fecioară

Chiar dacă vii acasă nervos după o zi încărcată la serviciu, prezenţa celor din familie are rol benefic asupra psihicului tău.

Înţelegerea cu care te tratează cei dragi, dorinţa lor de a te ajuta să uiţi de probleme te impresionează şi te relaxezi ca prin farmec.

Citeste si: Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Nativii Capricorn vor avea mari probleme cu banii, iar Leii vor fi vedetele săptămânii- le merge bine pe toate planurile

Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru că vei uita de ele imediat ce copiii te vor copleşi cu jocurile lor iar partenerul de viaţă îţi va arăta imensă înţelegere. Alinare găseşti numai acasă!

Horoscop 9 martie 2020. Balanță

Nu te încăpăţâna să mergi pe aceeaşi cale dacă ai văzut deja că nu duce acolo unde doreşti. Fii pregătit să abandonezi nava de urgenţă, înainte de a fi prea târziu să mai recuperezi ceva.

Uneori, un abandon e mai înţelept şi mai eficient decât efortul de a mai salva ceva, deci acelaşi lucru trebuie să-l faci şi astăzi.

Lasă în urmă tot ce a fost şi porneşte în altă direcţie, fără să te cramponezi de tot ce ai acumulat înainte.

E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar într-o zi vei aprecia curajul acesta de a lăsa totul în urmă pentru a reface totul de la zero. Sau, dacă nu de la zero, măcar de la un nivel suficient de încurajator care să te ducă spre ceva mult mai bun.

Scorpion

Ai avea două căi de evoluţie într-un proiect la care îţi aduci contribuţia, dar nu poţi merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile.

Amândouă au şi avantaje şi dezavantaje, ca atare cântăreşte-le cu mare atenţie, fără a lăsa emoţia să decidă în locul raţiunii.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Trei zodii vor avea un martie de aur

Vei alege varianta optimă pentru tine, dar nu o vei pune în aplicare decât atunci când vei fi sigur că deţii toate mijloacele şi informaţiile de a transforma o idee într-o reuşită.

Până atunci studiezi, analizezi, munceşti, ca să fii sigur că e calea cea bună!

Horoscop 9 martie 2020. Săgetător

Toate merg pe dos astăzi în relaţia cu ceilalţi. Unii te irită şi te atacă permanent cu acuze pe care poate nici nu le meriţi, în timp ce alţii te trag înapoi cu poveşti panicarde care au efect asupra psihicului tău nu tocmai puternic.

Din cauza celor din jur nu-ţi merge ţie perfect astăzi, pentru că auzi tot felul de veşti neplăcute şi baţi pasul pe loc din cauza îndoielilor sau răutăţilor celor care îţi ţin companie.

Nu te aştepta la succese măreţe, ci mai degrabă la eşecuri. Neimportante, totuşi.

Horoscop 9 martie 2020. Capricorn

Apare în preajma ta o persoană ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru că animă atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viaţă şi mai optimist), ori pentru că îţi oferă un ajutor binevenit într-un moment culminant.

Eşti mândru de tovărăşia cu această persoană, pentru că ai ceva de câştigat de la el.

Horoscop 9 martie 2020
Horoscop 9 martie 2020

Citeste si: Compatibilitate Capricorn. Care sunt zodiile potrivite cu Capricornii

Ori intervine salvator într-o problemă care te preocupă, ori te bucuri de protecţia sa şi, alături de el, ajungi mai uşor la un scop propus.

Vărsător

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt uşor de acceptat, nici la îndemâna oricui.

Citeste si: Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor. „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cât costă taxa de moștenire în 2024?- radioimpuls.ro

Poate eşti ceva mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care te ascultă şi nu pot înţelege clar ce spui, dar se pare că eşti un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obişnuite peste un an.

Nu te lăsa doborât de refuzul sau dezintersul celor prea învechiţi ca să accepte noutatea, pentru că va veni o zi când toţi vor considera ideile tale de acum absolut fireşti.

Horoscop 9 martie 2020. Pești

Nu te grăbi să extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, te dezamăgeşte.

E posibil ca după o vreme să mai apară informaţii care să repare situaţia de acum, încât vei regreta că te-ai pripit în concluzii.

Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aşeza pe teren sigur, ca atare, în cazul problemei care te frământă acum nu se poate spune că ai ajuns încă la nivelul cel mai bun.

Sunt probele inerente de pe parcurs ca în final să primeşti exact rezolvarea cuvenită. Mai ai răbdare înainte de a spune ce crezi despre această situaţie.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si