Intervalul 1- 4 iulie se va defini printr-un singur aspect de vulnerabilitate care poate induce unor candidați aspecte stresante, de conflict în vedere expunerii și a ideilor în sine, susține specialistul în astrologie Ioan Burculeț. Cu toate acestea, va fi o perioadă favorabilă datorită fenomenului de Luna Nouă, care are loc pe 2 iulie și care prin dinamica, încărcătura și modul de manifestare îl va ajuta și pe cel mai nepregătit candidat să se regăsească și să facă o supriză plăcută în acest interval.

Racul (zodiac în care ne aflăm) gestionează de la sine memoria, calitățile intuitive, expunerile, inspirația de moment și iată cum, dacă în prima zi de susținere a examenelor scrise (1 iulie), aspectele la prima vedere par complicate, ulterior toate nuanțele vor fi bine aspectate astfel încât mulți dintre cei care vor susține examenele de Bacalaureat 2019 vor face suprize frumoase.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aspectul emoțional este bine întărit în această perioadă și nu vor constitui un stres suplimentar emoțiile negative, grijile, trăirile în sine; pentru că, cel mai important aspect în vederea susținerii unui examen este latura psiho-emoțională, și atunci putem vorbi despre o perioadă care confera avantaje din belșug.

Horoscop Bacalaureat 2019. Ultima zi de examen scris, cu probleme pentru toate zodiile

Și totuși, dincolo de toate aceste nuanțe benefice, o nuanță problematică va fi ultima zi în care se vor susține probele (adică 4 iulie) pentru că atunci situația nu este așa cum ar

trebui să fie. În primul rând, candidații vor trebui să se mobilizeze mult mai bine emotional. Starea de agitație, surmenaj, stres dar și incidentele organizatorice la susținerea ultimei probe și programul de Bacaluareat 2019 sunt aspecte independente de voința acestora și care pot genera: confuzie, nefocusare pe obiectivul în sine, probleme de memorie și concentrare pe subiectele în sine, stări și trăiri interioare care pot diminua capacitățile cognitive și cele mentale care susțin practic forța și dinamica expunerii.
O zi a încordărilor și derivei în care, dacă participanții nu se vor concentra să lase deoparte ambiguitățile comportamentale și psiho-emoționale pot pierde teren pe ultima sută de metri!

Din punct de vedere organizatoric, intervalul 1-4 iulie, când au loc probele scrise la Bacalaureat 2019 nu se va caracteriza prin nuanțe problematice sau aspecte disonante, totul va fi dirijat și controlat așa cum trebuie, excepție face ultima zi, 4 iulie, când o serie de aspecte organizatorice pot fi resimțite de către candidați și aici putem lua în calcul aspecte tehnice care să nu funcționeze cum trebuie, surmenajul comisiilor de evaluare sau o proastă organizare pe ultima sută de metri, ultima variantă fiind nuanțarea probelor într-o formă de complexitate mai puțin înțeleasă de către candidați.

 Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Berbecii între 1 și 4 iulie 

Candidații Berbec sunt cei mai avantajați și au, în intervalul 1- 4 iulie, cele mai mari șanse de expunere în lucrările lor atât scrise cât și orale astfel încât Universul le deschide, în acele zile, porțile cunoașterii; excepție face ultima zi când emoțional va trebui să vă temperați pornirile și să vă detașați de orice înseamnă negativitate.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Taurii între 1 și 4 iulie 

Pentru candidații Taur, chiar dacă vă stresează celelalte persoane din jur aveți în vedere să nu vă implicați pentru a nu pierde teren în expunerile voastre; starea de calm și de stăpânire de sine la susținerea primelor probe vă avantajează; ultima zi poate fi problematică pentru că vă focusați și vă concentrați mai greu chiar în timpul 

Horoscop Bacalaureat 2019! Gemenii trebuie să aibă grijă în ultima zi de examen

Pentru candidații Gemeni lucrurile și aspectele sunt simple și vă focusați în direcția susținerii examenelor cu avantajul caracteristic semnului mercurial pe care îl reprezentați, cu toate acestea va trebui să aveți grijă la încorsetările din interior și mai ales în ultima zi de examen scris.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Racii între 1 și 4 iulie 

 Candidații Rac vor fi cei mai privilegiați și va trebui să luați în calcul că vor fi zilele în care emoțiile vor lipsi, ceea ce este cel mai important pentru voi; cu toate acestea ultima zi poate genera o stare emoțională atât de mare încât să nu vă puteți concentra pe subiecte și va trebui, având această informație să lasați totul deoparte când vine vorba de concentrarea pe examenul în sine.

Horoscop Bacalaureat 2019! Leii pot avea probleme la ultima probă

Pentru nativii Leu ca și candidați este bine de știut că ultima zi vă poate afecta cel mai tare și asta datorită personalității expansive și trăirilor din acel moment. Este vorba despre 4 iulie, dacă veți reuși să vă concentrați și să faceți abstracție de aspectele negative din jur, succesul este garantat la Bac 2019.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Fecioarele între 1 și 4 iulie 

Candidații Fecioara va trebui să vă focusați pe obiectivele voastre nu să vă lăsați în baza celorlalți candidați din jur când vine vorba de examene; în ultima zi de susținere a probelor va trebui să vă concentrați mult mai bine pe stările și trăirile din interior pentru că riscați să vă cramponați în propriile stări și să dați totul peste cap când de fapt puteți reuși la acest examen.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Balanțele între 1 și 4 iulie 

Balanța și candidații acestui semn zodiacal aveți conferite de Univers acele calități pe care le veți folosi în timpul examenelor, astfel încât reușita este garantată; ceea ce este cel mai important pentru acești nativi în ultima zi de examene este să nu vă lăsați șicanați de către candidații din jur pentru cî pot apela la ajutorul vostru și atunci să nu aveți de suferit.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Scorpionii între 1 și 4 iulie 

Candidații Scorpion stau bine la susținerea probelor și intuiția le funcționează la parametrii superiori și chiar dacă acești candidați nu s-au pregătit atât de bine, dinamica și modul de adaptabilitate, inspirația de moment le vor aduce succesul; cu toate acestea, în ultima zi, trebuie să aibă în vedere faptul că din cauza atitudinii pot avea de suferit.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Săgetătorii între 1 și 4 iulie 

Pentru candidații Săgetător, primele trei zile în susținerea probelor vor fi ușoare pentru cunoștiințele acumulate de aceștia. În plus, se vor mobiliza din toate punctele de vedere la toate probele, excepție face și în cazul lor ultima zi când plafonarea constituie un impediment care va trebui depășit.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Capricornii între 1 și 4 iulie 

Capricorn și candidații cu ascendentul în acest semn zodiacal vor trebui să lase deoparte aspectele care pot diminua focusarea și expunerea cunoștințelor; o mai bună stimulare afectivo-emoțională în ultima zi de susținere a probelor este impetuos necesară în cazul vostru pentru a putea face față cu brio schimbărilor de ultim moment.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Vărsătorii între 1 și 4 iulie 

Candidații Vărsător se pot folosi de originalitatea și inventivitatea acestora și dacă vor veni celebrele ”perle de la bacalaureat”, din această direcție vor fi cele mai multe; ultima zi de susținere a probelor ar putea aduce eliminarea din cauza nonconformismului pe care vor trebui să îl controleze; în rest nu întâmpină probleme majore la Bacalaureat 2019.

Horoscop Bacalaureat 2019! Cum vor fi Peștii între 1 și 4 iulie 

Pentru candidații din constelația Pești, dinamica vă va aduce constructivitatea, astfel încât în planul mental vă activați cu ușurință și atunci expunerea și celelalte aptitudini de care dați dovadă, sunt factori nativi de adaptabilitate și pentru susținerea acestor examene; ultima zi nu vă scutește nici pe voi de o stare apatica pe care vreți- nu vreți, va trebui să o eliminați pentru o mai bună focusare în vederea susținerii probei alese la Bacalaureat 2019.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

    


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si