Horoscop 25 noiembrie 2020. Zodia care se îndrăgosteşte peste noapte: I se aprind călcâiele ca în liceu!

Consultă horoscopul pentru 25 noiembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! O zodie se îndrăgosteşte peste noapte: I se aprind călcâiele ca în liceu! Despre cine este vorba?

Andreea Stoica, marți 24 noiembrie 2020 , 17:00

Horoscop 25 noiembrie 2020
Horoscop 25 noiembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform horoscopului pentru data de 25 noiembrie 2020, cei născuţi în zodia Berbecului au parte de o zi minunată, pentru Tauri prietenia este la cote maxime, iar Gemenii se tot confruntă cu o stare de depresie. Balanţele se cam joacă cu sentimentele celui drag, în timp ce Capricornii se îndrăgostesc. De de altă parte, Peştii au chef de socializare, însă nu au parte de cei mai potriviţi interlocutori.

Horoscop 25 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de 25 noiembrie 2020 pentru cele 12 semne zodiacale!

Berbec

Uneori nici nu e nevoie să faci eforturi imense pentru a-ţi îndeplini visele. Ajunge să trimiţi în eter marile tale dorinţe şi să aştepţi să se manifeste. Există o lege a universului care atrage în calea ta tot ce gândeşti, deci de aici trebuie să înceapă efortul tău personal: de a avea grijă ce gândeşti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiţi să intre în viaţa ta cu adevărat.

Stai şi meditează, îţi prieşte de minune această stare aparent pasivă, dar tu în acest timp nu stai deloc degeaba, pentru că mintea ta construieşte lumi fantastice care au toate şansele să se materializeze într-o zi doar pentru eşti convins că gândurile tale prind viaţă.

Taur

Prietenia e la cote maxime acum şi ai curajul să spui cu mâna pe inimă că persoanele pe care ai norocul să le ai în preajmă îţi sunt cei mai buni şi de nădejde prieteni. Poate abia azi faci o cunoştinţă nouă şi comunicarea merge strună, aveţi multe în comun, vă simpatizaţi reciproc, deci se poate naşte de aici o frumoasă prietenie de viitor. Dedică-te celor pe care îi azi aproape, pentru că aveţi nevoie unii de alţii.

Acum descoperi cât de importanţi sunt prietenii: îţi ridică moralul, te înveselesc, te apreciază, te laudă, îţi ţin companie la modul cel mai constructiv, iar prezenţa ta le face şi lor plăcere. Nu te ocupa azi de altceva decât de relaţia cu amicii tăi.

Citeste si: Cele mai diabolice zodii. Dacă observi semnele astea, fugi și nu te uita înapoi!

Horoscop 25 noiembrie 2020
Horoscop 25 noiembrie 2020

Gemeni

Dacă ai norocul să vezi soarele pe cer, ieşi afară, pentru că aerul proaspăt şi cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea în care te afli. Fie că e o stare de depresie care te paşte, fie că e o problemă de sănătate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumină cât mai multă ca să-ţi invadeze mintea şi sufletul. Acasă, închis între patru pereţi, nu vei primi doza de energie pozitivă de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde ştii că vei găsi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distracţie.

Înconjoară-te de copii şi de activităţi plăcute sufletului tău şi îţi vei reveni ca prin farmec.

Rac

Ai o stare mai pasivă, mai distantă, care dă de înţeles că eşti în faţa unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de câştigat, şi ceva îţi spune că cel mai bine e să laşi totul baltă acum. Consideri că ai făcut tot ce se putea pentru a salva situaţia, dar probabil e cel mai înţelept lucru pe care îl poţi face în acest moment: să închizi acest capitol şi să te detaşezi de toate.

Ce era de învăţat de aici, e deja asumat şi acumulat în experienţa ta de viaţă, deci nu insista să mai trezeşti la viaţă un proiect care nu mai evoluează. Ai meditat asupra lucrurilor şi ai ajuns la concluzia curajoasă că cel mai bine e să pui punct aici şi acum arată horoscopul pentru 25 noiembrie 2020.

Leu

Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia. Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie. Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie. Şi tu ai învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii, ca atare a venit vremea să transmiţi mai departe informaţiile acumulate cândva, care formează acum experienţa ta de viaţă.

Citeste si: Horoscop. Cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie

Ai răbdare cu cel din faţa ta, pentru că are nevoie de ceva timp să pună în aplicare sfaturile tale. Fii conştient că nici un elev nu învaţă de la prima lecţie, ci prin recapitulare continuă.

Fecioară

Fii foarte atent la sfaturile pe care le primeşti azi din mai multe părţi, pentru că ele pot fi startul către o direcţie complet nouă. Nu te baza doar pe propriile idei şi soluţii, pentru că alternativele cele mai bune vin acum de la cei care au trecut şi ei, deja, prin situaţia cu care te confrunţi tu acum. Ei au încercat deja toate posibilităţile până au ajuns la concluzia pe care ţi-o oferă azi sub formă de sfat sau chiar ca o mână de ajutor de care poţi beneficia cu încredere.

Ei nu-şi dau, aşa, cu părerea, ci ceea ce spun e deja varianta optimă pentru ceea ce ai tu de rezolvat.

Balanţă

Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine veselă care te prinde de minune, totul e să nu creadă despre tine că glumeşti pe seama sentimentelor sale, pentru că atunci vă va pieri amândurora toată veselia. Buna dispoziţie se menţine în cuplu şi trăiţi evenimente fericite împreună, iar relaţia cu copiii este la înălţime.

Se vede pe chipul tău că te simţi bine şi trăieşti cu entuziasm fiecare clipă în compania celui drag, căci iubirea te face să te manifeşti liber, ca un copil fără griji, ca un spirit descătuşat de orice probleme!

Horoscop 25 noiembrie 2020
Horoscop 25 noiembrie 2020

Scorpion

Ştii să scoţi bani şi din piatră seacă, încât i-ai putea uimi pe toţi cum, dintr-o situaţie financiară nu tocmai fericită, ai ajuns dintr-o dată la prosperitate. E talentul tău de afacerist la mijloc, flerul tău de a investi în cel mai profitabil sens, deci foloseşte-te de acest atu pe care îl ai la tine pentru a-ţi regla conturile. Atât de mari pot fi diferenţele încât de la zero te trezeşti la sume cu mai mulţi de zero… în coadă!

Pune-ţi mintea la contribuţie, gândeşte-te ce mai poţi să vinzi, ce mai poţi să oferi, ce servicii mai poţi presta pentru a urca mai repede spre profit. Dar atenţie, roata se poate învârti şi invers… spre zero absolut, dacă sari calul!

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Săgetător

Chiar dacă de multe ori preferi să rămâi în banca ta şi să-ţi vezi de treabă de unul singur, de data aceasta succesul apare numai dacă te integrezi cu succes într-un grup cu acelaşi interes. Toţi urmăriţi acelaşi lucru, deci vă puteţi uni forţele pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Împreună munciţi şi, la urmă, tot împreună veţi împărţi roadele.

Ai norocul de a găsi un grup de persoane care îţi seamănă, printre care te simţi bine, încât comunicarea şi cooperarea merg ca pe roate. Adaptează-te tu lor, nu le cere lor să se comporte ca tine, pentru că merită să li te alături!

Capricorn

Cel mai de preţ lucru pe lume, în acest moment, ţi se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai plăcute senzaţii. Orele petrecute în compania celui drag ţi se par de neînlocuit şi trăieşti totul cu intensitate maximă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viaţa ta, ea poate să se mijească acum la orizont întruchipată de o persoană care ţi se pare perfectă!

Eşti gata să te îndrăgosteşti, dar, idealist cum eşti, ai tendinţa de a-l vedea pe cel drag într-o aură de personaj de poveste, spune horoscopul zilei de 25 noiembrie 2020.

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Vărsător

Când e în joc o acţiune pe care tu ai iniţiat-o şi tu ai dezvoltat-o, nu suporţi să vină alţii să ţi-o critice, de aceea îţi vei apăra munca şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile tale, alţii consideră că nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu eşti convins că ai făcut tot ce era corect.

Argumentează-ţi punctul de vedere, nu ridica tonul fără motiv, pentru că nu prin agresivitate vei câştiga, ci prin dovezi incontenstabile în favoarea ta.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Peşti

Deşi ai chef de discuţii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviţi interlocutori. Nimereşti într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toţi încât e o povară şi pentru tine să păstrezi atmosfera vie în astfel de medii. Dar noroc că apari tu, pentru că ai un tonus viu care mobilizează pe toată lumea la mai multă acţiune.

Dacă tu nu ai intervenit în acest spaţiu cu aerul tău tineresc şi cu dorinţa de distracţie, toţi s-ar fi complăcut într-o linişte mohorâtă, ca atare sosirea ta seamănă cu o rază de soare.

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Nimeni nu se aștepta la asta! Ce concurent a fost nominalizat spre eliminare? Faimosul... Nimeni nu se aștepta la asta! Ce concurent a fost nominalizat spre eliminare? Faimosul a primit 5 voturi
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de... Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică FUGI de acolo. Ce este, de fapt
monitorulcj.ro
Localități din Cluj în care numărul de cazuri A EXPLODAT! Riscuri MARI de îmbolnăvire Localități din Cluj în care numărul de cazuri A EXPLODAT! Riscuri MARI de îmbolnăvire
infoactual.ro
Cum să dormi bine, fără pastile! Obiceiuri banale care te scapă de INSOMNIE Cum să dormi bine, fără pastile! Obiceiuri banale care te scapă de INSOMNIE
infoactual.ro
Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele... Câți BANI câștigă Dorian Popa din vlog-urile postate. Suma lunară depășește limitele imaginației!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si