Horoscop. Zodiile care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată

Horoscop. Iubesc și sunt iubite, dar nu vor fi niciodată pe deplin fericite. Există câteva zodii care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată. Iată care sunt acestea și ce le împiedică să iubească la intensitate maximă.

Author: R.B. marți 12 noiembrie 2019 , 13:41

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Horoscop. Vărsător

Deși îți place să comunici cu persoana iubită și depui eforturi pentru a o înțelege, atunci când vine vorba de propria bunăstare, lucrurile devin complicate. Firea ta rebelă și pofta de libertate nu îți vor permite niciodată să te implici într-o relație 100%. Probleme mai pot apărea și atunci când părerea partenerului tău nu contează pentru tine, iar acest lucru îl poate răni atât de tare, încât se va simți

nevoit să pună capăt relației. Nu îți place să investești sentimente până când cel de lângă tine nu îți dovedește că este cu adevărat extraordinar. Acest lucru s-ar putea să dureze, iar în urma acestei perioade de probă, nu va rămâne nimeni alături de tine. Șansele unui Vărsător de a găsi dragostea adevărată sunt foarte mici și vor rămâne la acest nivel atât timp cât nu ești dispusă să te schimbi.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Ce ai fost într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

Horoscop. Fecioară

Dragostea cu o Fecioară va fi întotdeauna problematică. Firea ta critică îi va răni mereu pe cei din jurul tău, deși nu de fiecare dată o faci cu intenție.

Știi mereu să cauți nod în papură oricărei acțiuni pe care persoana iubită o întreprinde. Atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, preferi să te arunci în fața unui camion. Nu ești genul care îi spune partenerului cât de minunat este și cât de mult îl iubești, iar lipsa exprimării sentimentelor îl poate îndepărta foarte mult. Nu iei nimic în serios și îți place să trăiești momentul. Iubirea adevărată este mai degrabă un mit pentru tine.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Horoscop. Berbec

Viața cu tine poate fi ori o poveste cu final fericit, ori un infern emoțional. Îți place să exagerezi orice lucru, iar acest lucru îl poate înnebuni pe partenerul tău. Ești impulsivă și îți place să preiei conducerea în orice situație. Iubitul tău se poate simți sufocat, iar asta îl va determina să te părăsească mult mai devreme decât te-ai fi gândit. Nu vei apuca să duci relația la următorul nivel, deoarece de fiecare dată vei rămâne singură.

Citeste si: Horoscop noiembrie. Adio sărăcie! Zodiile care se îmbogățesc în această lună

Horoscop. Gemeni

Femeile Gemeni se numără printre cele mai pretențioase femei din zodiac. Este foarte greu pentru tine să găsești iubirea adevărată, deoarece bărbatul ideal trebuie să aibă multe calități. Satisfacția, în cazul tău, trebuie să existe la nivel intelectual, abia apoi sexual. De asemenea, ești o fire care are nevoie de spațiu, iar un partener posesiv îți va oferi multe ocazii de a minți, doar pentru a scăpa de prezența acestuia. Iubitul tău trebuie să fie la fel de spontan ca tine și să te surprindă mereu. Deoarece te plictisești foarte repede, șansele de a întâlni dragostea vieții tale sunt aproape nule.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Zodiile care vor avea noroc chior la bani în luna noiembrie

Horoscop. Pești

De fiecare dată când întâlnești un bărbat, ai impresia că el este cel lângă care îți vei petrece restul vieții. Tu chiar crezi în dragostea adevărată și tânjești după aceasta în fiecare moment al vieții tale. Totuși acest lucru poate să sperie un bărbat care nu prea știe ce vrea. Trebuie să lași lucrurile să decurgă natural și să nu-ți mai sufoci fiecare partener. În acest fel, el te va aprecia mai mult pentru înțelegerea de care dai dovadă. Doar cel care va ști să te aprecieze la adevărată ta valoare va rămâne lângă tine toată viața.

Sursa:  clickpentrufemei.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si