Horoscopul dragostei in 2018. Capricornul se indragosteste de un prieten, iar pentru Taur bat clopotele de nunta

„2018 promite să fie un an intens pentru mulţi dintre noi”, a spus Linda Furiate, astrolog specializat pe relaţii, pentru Bustle. „Individual şi colectiv, am putea avea momente de profunzime cu noi înşine, să ne vindecăm rănile emoţionale, să construim afluenţă şi prosperitate, şi să ne înconjurăm cu misterele noastre care pot construi un an plin de speranţă, promisiuni şi fericite.”

Author: V.P. sâmbătă 18 noiembrie 2017 , 11:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rac

Dacă ai simţit că viaţa ta amoroasă este lăsată în bătaia vântului, anul 2018 îţi aduce schimbarea mult dorită. Viaţa ta amoroasă se va stabiliza, iar lucrurile vor deveni din ce în ce mai sigure. Acest an este făcut din iubire şi promisiuni importante. Te vei simţi din nou în siguranţă şi plin de încredere.

Leu

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

În anul următor, leii se vor concentra pe propria persoană şi pe cum ar putea să făcă noul mare pas pe plan profesional sau cum să opteze pentru o viaţă mai sănătoasă. În timp eşti ocupat să-ţi îmbunătăţeşti propria persoană, ai grijă să nu ignori persoana iubită.

Setează-ţi cu grijă priorităţile!

Fecioară

Este ceva mai frumos decât o vacanţă romantică? În 2018, fecioarele se vor bucura de o mulţime de călătorii romantice cu persoana iubită. Dacă nu eşti într-o relaţie, călătoriile pe care le vei face te pot arunca în faţa cuiva cu care poţi lega o legătură de lungă durată.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si