Chiar dacă vorbim despre schimbarea locuinței, renunțarea la prietenii mai vechi sau relații care nu funcționează, se vor observa modificări în fiecare din situații. 

Săgetătorii au parte de bucurie și plăcere în dragoste

Citește și: Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

Săgetătorii au parte de bucurie și plăcere în dragoste.

Este o săptămână bună pentru întâlniri și pentru a demonstra romantismul.

Avem o săptămână în care căutăm plăcerea și confortul deoarece planeta iubirii își începe tranzitul în taur. Iată că reușiți să vă faceți planuri în care prioritizați nevoile voastre. O săptămână în care puteți să fiți ușor posesivi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe sectorul iubirii, racii și scorpionii vor complica lucrurile prin reproșuri, gelozie și posesivitate. Aveți multă răbdare în viața de cuplu și ascultați nevoile partenerului.

Stabilitate și relaxare pe sectorul banilor și pe partea profesională pentru nativii pești. Este o săptămână bună pentru voi. Încercați să deschideți sufletul pentru proiectele care vin.

Pe sectorul financiar și professional, vor scoate la suprafață multe nereguli nativii fecioară și leu.

Este indicat să aveți argumente pentru ceea ce se întâmplă, pentru că vor fi ședinte lungi în care veți fi întrebați despre anumite situații.

Gemenii și scorpionii vor aborda sectorul sănătății într-un alt stil, lucru care vă ajută să aveți mai multă energie și chiar să priviți cu speranță către viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si