Hotărâre de Guvern de ultimă oră! Elevii vor primi mai mulți bani

La scurt timp de la începerea anului școlar 2019-2020, elevii vor primi mai mulți bani. Guvernul a luat o hotărâre de ultimă oră în privința burselor de merit, de performanță, de studiu sau de ajutor social.

G.B., marți 08 octombrie 2019 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministerul Educației Naționale a anunțat de curând faptul că Guvernul a luat o decizie extrem de importantă în privința burselor acordate elevilor, în anul școlar 2019-2020. Schimbarea se aplică în cazul burselor de merit, de performanță, de studiu și de ajutor social.

Citeste si: Programul PRIMA CASĂ se va modifica! Cine își va putea lua casă de acum înainte! Până acum era imposibil!

Astfel, conform deciziei, valoarea acestor burse va fi stabilită de către autoritățile administrației publice locale. Există astfel șansa ca aceste burse să fie mai mari decât în alți ani, totul depinzând de bugetul de care dispune fiecare administrație publică locală.

Elevii vor primi mai mulți bani

Bursele pentru elevi încep de la 10 lei și pot ajunge la 1.000 de lei. Bursa socială este de 300 de lei pe lună, în timp ce bursa de performanță are o valoare de 500 de lei pe lună. Bursa de merit are o valoare cuprinsă între 70 și 600 de lei.

Hotărâre de Guvern de ultimă oră! Elevii vor primi mai mulți bani

Citeste si: Apariție neașteptată în gala Puterea Dragostei! Deea, acuzată că a venit în emisiune cu părul nespălat

Din ianuarie 2019, bursa de ajutor social se poate cumula cu bursa de performanță, cu bursa de merit sau cu bursa de studiu, informează cei de la bugetul.ro.

Citeste si: Ianis Hagi, anunț către națională: „Ăsta e rolul meu”

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si