I-a aplicat "parsiva din Berceni" si i-a dat cu spray in nas sa il potoleasca. Bataie, ca-n filme intr-un cartier din Bucuresti: "Se crede smardoi ca trage de fiare"
Actual

I-a aplicat "parsiva din Berceni" si i-a dat cu spray in nas sa il potoleasca. Bataie, ca-n filme intr-un cartier din Bucuresti: "Se crede smardoi ca trage de fiare"

V.P.
27 aug 2016

In urma cu cateva nopti, un apel la 112 i-a facut pe politisti sa se deplaseze in Berceni, unde a avut loc o bataie intre doi prieteni.

Christian Sabbagh s-a deplasat cu echipa de filmare si echipajul de politie la fata locului sa cerceteze cazul. Acolo s-a intalnit cu batausii din Berceni.

"Eram in masina, a coborat. Domnule, nu mai vorbit asa cu mine ca te bat, ca cutare. Bai, Capone, ce-ai? Baga-mi-as in fiul tau. A zis de fiul meu. Si am coborat. Bai, de ce vorbesti asa? Nu era baut. L-am intrebat de ce vorbeste asa si el s-a bagat in fata noastra. Mi-a dat cu pumnul prima oara aici (n.r. in barba) si dupa aceea mi-a dat aici (n.r. in obraz)", spune victima.

Prietenul sau i-a povestit tot ce s-a intamplat lui Christian Sabbagh.

"Era un prieten de-al lui. Noi venisem de la fotbal si am zis sa mergem pana in fata blocului. Dupa aia a zis sa mergem la un tovaras de-al lui. S-au certat ei in masina si a asa a inceput conflictul. Ba, ca imi bag **** in copilul tau. Si lui asta i-au sarit dracii. Cum, ma? Iti bagi **** in copilul meu?", spune martorul.

Conflictul a escaladat rapid si a intervenit "parsiva din Berceni". O lovitura mult mai grea decat "perversa de pe Targu Ocna".

"Eu m-am bagat sa il tin de brate. El, vazand ca el n-are, cum ar veni, sa-i dea... Si asta cum ar veni, parsiva, i-a dat buf. I-a dat sangele. M-am bagat sa ii dau ingrijiri medicale. S-a cautat de bate, dar nu avea. Si-a luat niste servetele sa se stearga. Asta trage de fiare, sufera ca trage de fiare si se crede smardoi. I-a zis ala ca il bate la orice ora. Eu eram cu el, puteam sa il batem pe ala sa il lesinam, il lasam aici pe banca frumos si ii dadeam si o sticla cu apa. Daca ii lasam asa, il batea. Dar m-am bagat eu. M-am ofticat ca i-a dat si cu spray", i-a spus un tanar lui Sabbagh.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook