Christian Sabbagh s-a deplasat cu echipa de filmare si echipajul de politie la fata locului sa cerceteze cazul. Acolo s-a intalnit cu batausii din Berceni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Eram in masina, a coborat. Domnule, nu mai vorbit asa cu mine ca te bat, ca cutare. Bai, Capone, ce-ai? Baga-mi-as in fiul tau. A zis de fiul meu. Si am coborat. Bai, de ce vorbesti asa? Nu era baut. L-am intrebat de ce vorbeste asa si el s-a bagat in fata noastra. Mi-a dat cu pumnul prima oara aici (n.r. in barba) si dupa aceea mi-a dat aici (n.r. in obraz)", spune victima.

Prietenul sau i-a povestit tot ce s-a intamplat lui Christian Sabbagh.

" Era un prieten de-al lui. Noi venisem de la fotbal si am zis sa mergem pana in fata blocului. Dupa aia a zis sa mergem la un tovaras de-al lui. S-au certat ei in masina si a asa a inceput conflictul. Ba, ca imi bag**** in copilul tau.
Si lui asta i-au sarit dracii. Cum, ma? Iti bagi**** in copilul meu?
", spune martorul.

Conflictul a escaladat rapid si a intervenit "parsiva din Berceni". O lovitura mult mai grea decat "perversa de pe Targu Ocna".

"Eu m-am bagat sa il tin de brate. El, vazand ca el n-are, cum ar veni, sa-i dea... Si asta cum ar veni, parsiva, i-a dat buf.
I-a dat sangele. M-am bagat sa ii dau ingrijiri medicale. S-a cautat de bate, dar nu avea. Si-a luat niste servetele sa se stearga. Asta trage de fiare, sufera ca trage de fiare si se crede smardoi. I-a zis ala ca il bate la orice ora. Eu eram cu el, puteam sa il batem pe ala sa il lesinam, il lasam aici pe banca frumos si ii dadeam si o sticla cu apa. Daca ii lasam asa, il batea. Dar m-am bagat eu. M-am ofticat ca i-a dat si cu spray"
, i-a spus un tanar lui Sabbagh.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si