Vaslui: Un elev de 12 ani si-a lovit profesoara de romana cu o teava peste picioare. Femeia, de 29 de ani, a ajuns la spital plina de vanatai

Marturia profesoarei batute de elev cu o teava de calorifer: "I-am spus sase opreasca! Mi-a replicat: Ce vrei, fa?!". Mama baiatului: "Asa face si acasa"
Profesoara din judetul Vaslui agresata de un elev de 12 ani, la sfarsitul orelor, in timp ce se deplasa spre casa, vorbeste despre atacul al carei victima a fost si ale carui urmari ar fi putut fi tragice.
Anca Antip are 29 de ani si preda limba romana de sapte ani. Fiica de invatator, a dorit sa calce pe urmele parintelui, revenind in satul natal (comuna vasluiana Todiresti) ca profesor. Luni seara, tanara profesoara a fost victima unei experiente pe care niciodata nu si-a imaginat ca ar putea sa o traiasca vreun profesor din Romania.  Anca Antip preda limba romana elevilor din cliclul gimnazial de la scoala "Gheorghe Cioata" din comuna Todiresti. Luni a terminat ultima ora in jurul orelor 18.10, dupa care, la fel ca in fiecare seara, a plecat pe jos catre casa, situata la cateva sute de metri de unitatea de invatamant.  Dupa ce a parasit curtea scolii, la nici 100 de metri distanta, in fata Primariei Todiresti, profesoara a fost atacata cu o teava pe la spate. Atacatorul a fost recunoscut imediat de profesoara: un baiat de 12 ani, din clasa a VI-a, cunoscut ca fiind un elev cu grave probleme de comportament.
"I-am spus sa se opreasca. Mi-a replicat: "Ce vrei, fa?" "Ma indreptam spre domiciliu cand, la un moment dat, am fost lovita in spate. M-am intors si am recunoscut ca este elevul respectiv. A continuat sa ma loveasca, i-am spus ca nu este bine ce face si sa se opreasca, insa a continuat si mi-a replicat: Ce vrei, fa? A continuat sa ma loveasca pana cand a a intervenit o persoana care a auzit ce se intampla.
Eu m-am refugiat in sediul primariei. Am sunat la 112 si am instiintat conducerea scolii imediat dupa producerea evenientului", a declarat profesoara Anca Antip. Imediat dupa ce in apararea profesoarei au sarit cetatenii aflati in zona, elevul a fugit, profitand ca afara este intuneric. Profesoara a ajuns acasa cu picioarele tumefiate, in urma examinarii medico-legale, medicii recomandandu-i mai multe zile de ingrijiri medicale. Este in stare de soc si marturiseste ca se gandeste serios sa plece de la scoala din satul natal pentru ca nu se mai simte in siguranta.
Citeste mai mult: adev.ro/oi72hc

Anca Antip are 29 de ani si preda limba romana de sapte ani. Fiica de invatator, a dorit sa calce pe urmele parintelui, revenind in satul natal (comuna vasluiana Todiresti) ca profesor, scriu jurnalistii Adevarul.ro

Luni seara, tanara profesoara a fost victima unei experiente pe care niciodata nu si-a imaginat ca ar putea sa o traiasca vreun profesor din Romania.  Anca Antip preda limba romana elevilor din cliclul gimnazial de la scoala "Gheorghe Cioata" din comuna Todiresti. Luni a terminat ultima ora in jurul orelor 18.10, dupa care, la fel ca in fiecare seara, a plecat pe jos catre casa, situata la cateva sute de metri de unitatea de invatamant.  Dupa ce a parasit curtea scolii, la nici 100 de metri distanta, in fata Primariei Todiresti, profesoara a fost atacata cu o teava pe la spate.

Atacatorul a fost recunoscut imediat de profesoara: un baiat de 12 ani, din clasa a VI-a, cunoscut ca fiind un elev cu grave probleme de comportament.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Ma indreptam spre domiciliu cand, la un moment dat, am fost lovita in spate. M-am intors si am recunoscut ca este elevul respectiv. A continuat sa ma loveasca, i-am spus ca nu este bine ce face si sa se opreasca, insa a continuat si mi-a replicat: Ce vrei, fa? A continuat sa ma loveasca pana cand a a intervenit o persoana care a auzit ce se intampla. Eu m-am refugiat in sediul primariei. Am sunat la 112 si am instiintat conducerea scolii imediat dupa producerea evenientului", a declarat profesoara Anca Antip.

Imediat dupa ce in apararea profesoarei au sarit cetatenii aflati in zona, elevul a fugit, profitand ca afara este intuneric.

Profesoara a ajuns acasa cu picioarele tumefiate, in urma examinarii medico-legale, medicii recomandandu-i mai multe zile de ingrijiri medicale. Este in stare de soc si marturiseste ca se gandeste serios sa plece de la scoala din satul natal pentru ca nu se mai simte in siguranta.

Citeste continuarea pe Adevarul.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si