Deși nu a avut ocazia să își ia rămas bun pentru totdeauna de la părinții săi, aceștia i-au îndeplinit o dorință pe care el nu a rostit-o, însă, cu siguranță și-ar fi dorit să îi fie respectată decizia. Mama și tatăl adolescentului au decis ca unele dintre organele lui să fie donate, subliniind într-un interviu că aceasta ar fi fost și dorința lui.

Citeste si: Polițiștii au oprit această dubiță cu numere de Covasna! Au rămas fără cuvinte când au văzut ce transporta

“Știm că asta ar fi fost dorinţa lui Iancu. Era un copil altruist, avea un suflet cald, se gândea mereu cum poate să ajute pe alţii”, a mărturisit cu durere tatăl tânărului, relatează  adevarul.ro.

Citeste si: Accident grav în Maramureș! Un mort şi doi răniţi, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În compartimentul de transplant din Bihor au fost recoltate corneea şi ficatul adolescentului, care au ajuns la pacienţi din Bucureşti, rinichii lui Iancu Crăciune au fost duşi la Cluj. Inima adolescentului a fost prelevată de o echipă de medici din Berlin, parte din Fundaţia Eurotransplant, iar acum bate în pieptul unui tânăr de 17 ani, din Germania, care suferea de o boală cardiacă în fază terminală şi care ar fi murit în lipsa unui transplant urgent.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si