Iancu de la „Puterea Dragostei” spune adevărul despre despărțirea de Denisa: „A fost decizia mea!”

Iancu de la „Puterea Dragostei” spune tot adevărul despre despărțirea de iubita sa Denisa. Bărbatul a făcut un vlog în care explică ce s-a întâmplat.

Author: G.B. vineri 12 iunie 2020 , 16:22

iancu de la puterea dragostei motiv despărțire
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iancu de la „Puterea Dragostei” a făcut un vlog în care explică motivul despărțirii de Denisa. „Trebuie să vorbesc și eu că am văzut că a vorbit și Denisa.

Eu nu am mai vrut să mă expun prin vlogg-uri sau story-uri. E și Bobicioiu, a ieșit de la duș...Lucrurile cu cât sunt mai intime cu atât ești mai fericit. Dacă ea a făcut vlog-ul și a zis că ne-am despărțit...Noi nu mai suntem împreună, însă nu ne-am despărțit după finala „Survivor” ci ieri ne-am despărțit.” a transmis Iancu Sterp.

iancu de la puterea dragostei motiv despărțire

Citeste si: Reuniune de gradul zero la „Puterea Dragostei”. Plușica și Bobicioiu apariție neașteptată

Citeste si: Cum arăta Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în competiție. Imagini de nerecunoscut cu bruneta

Citeste si: Nelson Mondialu, amenințări la adresa Andreei Pirui de la Puterea Dragostei

Iancu de la „Puterea Dragostei” spune adevărul despre despărțirea de Denisa: „A fost decizia mea!”

Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D a menționat și ce s-a întâmplat după finala emisiunii „Survivor”: „Nu ne-am despărțit după finală, am venit împreună în București, am dormit.

Toate bune și frumoase. Am dormit câteva ore și după m-a sunat sora mea Geta să vin repede acasă că nu se poate descurca. Denisa avea bilet de avion să plece la Londra și plănuisem să stau cu ea până pleacă. Eu am plecat acasă și ea a plecat în Londra și s-a supărat. Apoi am început să vorbim tot mai rar. Am decis amândoi, de fapt mai mult din partea mea a venit decizia...să o luăm pe drumuri separate. Eu sunt genul de bărbat care atunci când e într-o relație nu vrea să înșele sau să minte. De asta am ales să pun punct. Simțeam că sunt într-o relație nepotrivită. Am ales mai bine să pun punct. La un moment dat se ajungea la asta. Decât să ne amăgim, mai bine vorbim ca doi oameni maturi.”.

iancu de la puterea dragostei motiv despărțire

Iancu Sterp a ținut să-și dea și cu părerea despre fosta iubită: „ E o fată de nota zece, nu mi-a greșit cu nimic. N-am ce să zic de ea. A fost foarte bună, cuminte. Nu am ce să-i reproșez. Pe vlog am văzut că a vorbit așa, ca să pic eu prost. Plângea...când am vorbit noi doi nu avea nimic. Bine...fiecare suferă în felul lui. Eu nu îmi postez suferința, aia nu mai e suferință. M-a deranjat asta la ea.”

iancu de la puterea dragostei motiv despărțire

Iancu de la „Puterea Dragostei” a încheiat prin a spune: „A fost o relație frumoasă...destul de lungă. Dacă sunt sincer am de pierdut, dar așa sunt eu. Am rămas prieteni, zic eu. O să o ajut oricând cu mare drag.”.

iancu de la puterea dragostei motiv despărțire

Citeste si: Iancu Sterp, surprins in ipostaze neasteptate, la scurt timp de la despartirea de iubita lui, Denisa! Iata cu ce se ocupa de cand a revenit acasa, in Hateg!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si