Iar e scandal pe case in familia Ilenei Ciuculete! Fratele artistei e la cutite cu fosta sotie! Cei doi care au fost impreuna 25 de ani se razboiesc pentru un imobil din Craiova

E scandal mare in familia Ilenei Ciuculete. Motivul: tot o casa!

Stirile Kanal D, joi 30 martie 2017 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scandalurile pe avere, bani si case au fost mereu de actualitate in familia Ilenei Ciuculete. Unele dintre ele s-au incheiat inainte de moartea artistei, altele au continuat. In aceasta situatie se afla si Aurel, fratele cantaretei, care se lupta de aproape 4 ani cu fosta lui sotie, Maria, pentru o casa in Craiova.
 Aurel Ciuciulete, fratele Ilenei Ciuculete, a divortat in 2013 de sotia lui, Maria, iar singurul bun pe care l-au avut de impartit dupa 25 ani de casatorie a fost o casa cu doua camere in Craiova. Pentru ca nu s-au inteles cu vorba buna, cei doi au ajuns sa se judece pentru imobil, iar procesul dureaza si in ziua de azi, scrie WOWbiz.

 Imobilul cu pricina a fost cumparat de la Consiliul Judetean Dolj de familia Ciuciulete, in 1989. E vorba despre o casa de 93 mp si un teren de 123 mp, pe care cei doi l-au luat in rate. Initial, la divort, cei doi au cazut de acord sa vanda casa si sa imparta banii, insa nu au cazut de acord in legatura cu procentele care urmau sa le revina fiecaruia. Asa s-a ajuns ca Maria sa-l dea in judecata pe fostul ei barbat si sa solicite instantei sa faca partajul.

Procesul de la Judecatoria Craiova avea sa se incheie in martie 2016, cu atribuirea imobilului conform schemei de lotizare propuse de expert, urmand ca cel care primea partea „mai mica” sa achite celeilalte parti o diferenta in bani cu titlu de sulta, in decurs de 6 luni.
Solutia nu a fost acceptata de Maria Serbanoiu, fosta cumnata a Ilenei Ciuculete, care a facut apel. Acesta a debutat in noiembrie 2016 la Trbunalul Dolj si dureaza si in in ziua de azi. Instanta a cerut un nou raport de expertiza.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si