Iata cum puteti pregati pestele dupa o reteta din bucataria mediteraneana

Chiar daca sezonul estival se apropie de sfarsit, un preparat traditional din bucataria mediteraneana va poate ajuta sa retraiti cele mai frumoase momente din concediu. Va aratam mai departe secretele celui mai gustos peste preparat in stil italian.

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D vineri 01 septembrie 2017 , 19:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca va este dor de aromele de vacanta, luati aminte! Un chef din Sibiu va invita sa faceti o calatorie culinara pe insula Ponza. Pe langa frumusetile locului, zona este celebra si pentru mancarurile savuroase.

Aceasta este o reteta traditionala de peste  Pentru acest preparat, avem nevoie de peste dorada, creveti, scoici, ardei, morcovi, ardei gras, rosii cherry, usturoi, busuioc, patrunjel, germeni de ceapa, ulei de masline, sare si piper.

Veteti in materialul video de mai jos reteta pas cu pas:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si