Ilie Năstase, un nou gest șocant în spațiul public

Lucrurile aveau să degenereze la scurt timp după ce Ioana Năstase a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța divorțul de fostul tenismen. Această decizie pare să îl fi înfuriat la culme pe Ilie Năstase, care a început să le injure pe admiratoarele soției sale.

Citeste si: Emma Răducanu a ajuns în România

Inițial, persoanele implicate au crezut că este o farsă, însă în momentul în care comentariile acide postate de Ilie Năstase nu au încetat, Ioana a decis să șteargă postarea. 

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“,

a fost postarea publicată de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Marți, 19 octombrie, între Ilie și Ioana Năstase ar fi avut loc un nou episod violent, fapt ce a dus la postarea de pe rețelele de socializare. 

În mediul online au existat mai multe persoane care au susținut-o pe Ioana. I-au trimis numeroase mesaje de încurajare, însă acest lucru l-a înfuriat teribil pe Ilie Năstase.

Fostul mare campion nu s-a putut abține și a răspuns fiecărei admiratoare care a empatizat cu soția sa.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Emma Răducanu și Simona Halep vor concura la Transylvania Open la sfârșitul lunii acesteia. Turneul se va desfășura în Cluj-Napoca

Reacția Ioanei Năstase

Ioana Năstase a intervenit în scandalul din mediul online și a ținut să posteze un alt mesaj public destinat fostului tenismen. 

„Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”, a fost mesajul scris de Ioana Năstase. 

La scurt timp, Ioana a decis să șteargă definitiv postarea publicată pe contul său de Facebook. 

Pentru a se liniști, Ioana a plecat, împreună cu o prietenă, la Mănăstirea Prislop din Hunedoara. În primăvară mersese tot acolo împreună cu Ilie, imediat după ce s-au împăcat. 

Ilie Năstase, un nou gest șocant în spațiul public. Cum a reacționat după ce Ioana a decis să divorțeze

Ilie Năstase, un nou gest șocant în spațiul public. Cum a reacționat după ce Ioana a decis să divorțeze

[Sursa foto: Facebook.com]

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Prima dată, Ioana a cerut divorțul în luna martie. După trei luni, a anulat cererea, pe motiv că Ilie Năstase și-a revizuit comportamentul, potrivit spuselor ei. 

Citeste si: Ilie Năstase, val de înjurături după despărțirea de Ioana! Fostul tenismen, scos din sărite: "Fraiero, tu nu ai realizat nimic...jegoasă ce eşti!"

De această dată, Ioana spune că nu se mai răzgândește. E decisă să pună punct acestui capitol din viața ei, după cum a enunțat și pe rețelele de socializare. 

Ultima oară, cei doi au apărut în spațiul public la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si