Imagini catastrofale cu furtuna violentă din Sălaj, după codul roșu de grindină. A plouat cu "pietre" din cer. Fenomen bizar surprins pe camerele video

A.M., vineri 31 mai 2019 , 19:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O furtună extrem de violentă, aflată sub avertizarea de cod roșu de grindină, s-a abătut peste județul Sălaj. Pentru mulți localnici, a fost pentru prima dată când au văzut cum bucăți mari de gheață, de dimensiunea unor bolovani, cad din cer peste ei.
Zeci de autoturisme au fost grav avariate, dar și gospodării, după ce au fost lovite de grindina de dimensiunea unui ou de găină.

COD ROȘU de grindină. Urmărește înregistrarea din timpul furtunii

 

Potrivit digi24.ro, săptămâna aceasta mai multe localităţi din Maramureş au fost lovite de furia naturii. Vântul a smuls acoperişurile caselor, iar ploaia torenţială a inundat străzile din Baia Mare. Au fost distruse zeci de maşini, iar străzile au devenit impracticabile din cauza copacilor puşi la pământ.

Şi judeţul Bihor a fost lovit de o furtună puternică. Grindina, de mărimea unei mingi de ping-pong a distrus vegetaţia şi a acoperit repede pământul cu un covor de gheaţă.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si