Imagini copleșitoare de la înmormântarea lui Alex Crăcui, tânărul care a murit pe scaunul de frizerie

Alexandru Crăcui, directorul de vânzări de la companie de vânzări auto, a fost înmormântat duminică în localitatea Prigoria, din Gorj.

A.N.C, duminică 17 februarie 2019 , 15:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Peste 500 de persoane au participat la înmormântare, iar durerea imensă se putea citi pe chipurile lor.

Alex a lăsat în urmă o fetiță de șapte ani.

Tânărul a suferit un infarct, pentru că avea o malformație la aortă, scrie igj.ro.

Alexandru Crăcui a murit fulgerător într-o frizerie din Târgu Jiu, chiar înainte să se tundă. Acesta a fost resuscitat timp de o oră, însă medicii n-au reușit să-l readucă la viață.

Medicii legişti au stabilit cauza decesului fulgerător

După efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânărul de 35 de ani a murit din cauza unui infarct miocardic, o afecţiune cardiacă preexistentă.

Citeste si: S-a stabilit cauza decesului în cazul tânărului mort pe scaunul frizerului

"Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Alex a murit la scurt timp după ce s-a pus pe scaunul frizerului

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un martor.

Citeste si: Imagini terifiante de la înmormântarea lui Emiliano Sala! Fotbalistul s-a prăbuşit cu avionul în Canalul Mânecii

Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au reușit să-l readucă la viață.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Te-ar putea interesa si