Imagini emotionante: O fetita isi face temele pe strada in frig, in timp ce cerseste alaturi de tatal sau. Familia este foarte saraca, iar mama are probleme psihice

Imaginile cu o fetita in varsta de 6 ani din China care isi face temele pe strada in frig alaturi de tatal ei care cerseste au facut inconjurul lumii.

A.S., marți 25 octombrie 2016 , 12:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru majoritatea copiilor weekendul este un prilej de bucurie, in care isi petrec timpul alaturi de parinti si se joaca cu prietenii. Nu este insa si cazul lui Ji Honghong, o fetita in varsta de 6 ani din China, care este eleva in clasa I. In weekend ea este nevoita sa iasa pe strada alaturi de tatl ei si sa cerseasca. Familia fetitei este foarte saraca, iar mama ei are probleme psihice. Tatal este cel care trebuie sa aiba grija de sotie, doi copii si de mama lui, in varsta de 80 de ani.
In ciuda situatiei materiale precare, Ji este o eleva constiincioasa, iar profesorii acesteia au declarat ca fetita are rezultate bune la scoala. Conditiile grele si frigul de afara nu o impiedica pe micuta sa isi faca temele in weekend, atunci cand cerseste pe strada alaturi de tatal sau.
Imaginile cu Ji care isi face temele pe strada in frig, sub o patura groasa au fost facute publice si au fost vizualizate de oameni din intreaga lume.

Pentru majoritatea copiilor weekendul este un prilej de bucurie, in care isi petrec timpul alaturi de parinti si se joaca cu prietenii. Nu este insa si cazul lui Ji Honghong, o fetita in varsta de 6 ani din China, care este eleva in clasa I. In weekend ea este nevoita sa iasa pe strada alaturi de tatal ei si sa cerseasca.

Familia fetitei este foarte saraca, iar mama ei are probleme psihice. Tatal este cel care trebuie sa aiba grija de sotie, doi copii si de mama lui, in varsta de 80 de ani. In ciuda situatiei materiale precare, Ji este o eleva constiincioasa, iar profesorii acesteia au declarat ca fetita are rezultate bune la scoala, scrie Daily Mail.

Conditiile grele si frigul de afara nu o impiedica pe micuta sa isi faca temele in weekend, atunci cand cerseste pe strada alaturi de tatal sau. Imaginile cu Ji care isi face temele pe strada in frig, sub o patura groasa au fost facute publice si au fost vizualizate de oameni din intreaga lume.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si