Pompierii au publicat imaginile emotionante pe Facebook pentru a arata importanta scaunelor auto pentru copii si a centurilor de siguranta, care au salvat vietile pasagerilor.

“In cursul zilei de ieri, pompierii salvatori ai Detasmentului Deva au intervenit la un accident rutier produs pe drumul care face legatura intre Deva si complexul de agrement Caprioara.

Salvatorii au descoperit in autoturismul rasturnat pe plafon, intr-o rapa adanca de aproape 10 metri, doi copii si mama acestora.


Un bebelus de 6 luni era prins in scaunul auto pentru copii, tip scoica, in timp ce un alt copil de 14 ani si mama erau pozitionati cu capul in jos pe scaune, asigurati cu centurile de siguranta.

Sursa foto: facebook.com/igsu.situatiideurgenta

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pompierii au inceput evaluarea victimelor accidentului, concomitent cu punerea autoturismului intr-o pozitie de siguranta si decuplarea bornelor bateriei pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

In ciuda rostogolirii repetate a autoturismului pe panta abrupta nimeni nu a fost incarcerat.

Pompierii salvatori au reusit extragerea in siguranta a celor doi copii si a mamei din autoturism si au constatat cu surprindere ca nu prezentau nici macar o zgarietura.

Respectarea masurilor de protectie in autoturism prin asezarea bebelusului in scaunul special pentru copii si prinderea acestuia in centuri si utilizarea centurilor de siguranta in cazul celuilalt copil si a mamei a prevenit producerea unei tragedii in familia aflata in masina”, au scris salvatorii pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si