Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
Actual

Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare

A.L.
23 sep 2017

O aventura amoroasa intre doi elevi de liceu din Iasi a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce unul dintre ei a realizat o filmare ce ii surprindea intretinand raporturi sexuale. Cazul a ajuns si pe masa judecatorilor.

Doi elevi ai Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret“ din Iasi sunt judecati la Curtea de Apel Iasi dupa ce au incercat sa obtina bani de la o colega de clasa cu care unul dintre ei intretinuse raporturi sexuale.

Cazul a fost solutionat in prima instanta de magistratii de la Judecatoria Iasi, care au decis ca liceenii sa participe la cursuri de reeducare. Fata santajata nu a fost insa mul­tumita de sentinta, asa ca a formulat apel. 

Conform motivarii primei instante, obtinuta de „Ziarul de Iasi“, Bazan Marian Panagache si Andrei Carare au in prezent 18 ani si 19 ani si, la momentul co­miterii faptei, erau elevi in clasele a XI-a si a X-a la Liceul Teh­nologic UCECOM „Spiru Haret“.

In clasa cu Panagache invata si victima Bianca I., care se transferase la acest liceu in 2015. Cei din urma au avut o relatie de iu­bire ce a durat pana in septembrie 2016, cand s-au despartit din cauza unor neintelegeri. 

In documentul mentionat sa arata ca pe 24 octombrie 2016, la orele pranzului, Bazan Panagache a contactat-o pe fosta sa iubita si a rugat-o sa vina in locuinta sa, pentru a discuta.

„Inculpatul i-a spus persoanei vatamate ca do­reste sa se impace si cei doi au intretinut un raport sexual, care a fost inregistrat de inculpat pe telefonul sau mobil, fara cu­no­stinta persoanei vatamate.

Dupa consumarea raportului sexual, inculpatul i-a aratat persoanei vatamate inregistrarea si i-a spus ca, daca nu ii da suma de 300 lei, o va posta pe o retea de socia­li­zare“, se arata in motivarea pri­mei instante.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook