Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare

O aventura amoroasa intre doi elevi de liceu din Iasi a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce unul dintre ei a realizat o filmare ce ii surprindea intretinand raporturi sexuale. Cazul a ajuns si pe masa judecatorilor.

A.L., sâmbătă 23 septembrie 2017 , 18:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doi elevi ai Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret“ din Iasi sunt judecati la Curtea de Apel Iasi dupa ce au incercat sa obtina bani de la o colega de clasa cu care unul dintre ei intretinuse raporturi sexuale.

Cazul a fost solutionat in prima instanta de magistratii de la Judecatoria Iasi, care au decis ca liceenii sa participe la cursuri de reeducare. Fata santajata nu a fost insa mul­tumita de sentinta, asa ca a formulat apel. 

Conform motivarii primei instante, obtinuta de „Ziarul de Iasi“, Bazan Marian Panagache si Andrei Carare au in prezent 18 ani si 19 ani si, la momentul co­miterii faptei, erau elevi in clasele a XI-a si a X-a la Liceul Teh­nologic UCECOM „Spiru Haret“.

In clasa cu Panagache invata si victima Bianca I., care se transferase la acest liceu in 2015. Cei din urma au avut o relatie de iu­bire ce a durat pana in septembrie 2016, cand s-au despartit din cauza unor neintelegeri. 

In documentul mentionat sa arata ca pe 24 octombrie 2016, la orele pranzului, Bazan Panagache a contactat-o pe fosta sa iubita si a rugat-o sa vina in locuinta sa, pentru a discuta.

„Inculpatul i-a spus persoanei vatamate ca do­reste sa se impace si cei doi au intretinut un raport sexual, care a fost inregistrat de inculpat pe telefonul sau mobil, fara cu­no­stinta persoanei vatamate.

Dupa consumarea raportului sexual, inculpatul i-a aratat persoanei vatamate inregistrarea si i-a spus ca, daca nu ii da suma de 300 lei, o va posta pe o retea de socia­li­zare“, se arata in motivarea pri­mei instante.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si