Imagini incredibile cu staţia de metrou Romancierilor, de pe magistrala Drumul Taberei - VIDEO

Ministerul Transporturilor a postat pe Facebook imagini staţia de metrou Romancierilor, de pe magistrala Drumul Taberei. Din păcate, magistrala nu a devenit funcțională din 30 iunie. așa cum se anunțase inițial.

R.B., duminică 12 iulie 2020 , 10:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cerut scuze bucureştenilor, în numele celor 17 miniştri ai Transporturilor, pentru faptul că Magistrala M5 nu va fi gata la data de 30 iunie. El a spus că sunt probleme la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii.

Pe de altă parte, premierul Ludovic Orban a spus că atunci când "va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie".

Un nou director la Metrorex

Consiliul de Administraţie al Metrorex a numit în urmă cu o săptămână un nou director general interimar, pe Gabriel Mocanu, în locul Marianei Miclăuş, iar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a explicat într-un comunicat că, după ce toţi cei implicaţi l-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, ”termen asumat în mod neforţat”, i-a transmis doamnei director Miclăuş că, din acel moment, ”va sta cu mandatul pe masă”. Mariana Miclăuş fusese numită în funcţia de director general provizoriu în noiembrie 2019.

Citeste si: Metrou Drumul Taberei. Cum arată astăzi stația Valea Ialomiței

Citeste si: Guvernul prezintă Planul Național de investiții și Relansare Economică - LIVE

Planul de relansare economică prezentat de Guvern la începutul acestei luni prevede, în ceea ce priveşte lucrările la reţeaua de metrou, prevede finalizarea lucrări lor la metroul Drumul Taberei, precum şi lansarea M6 – tronsonul Gara de Nord – 1 Mai – Aeroport Otopeni, M4 – tronsonul Gara de Nord – Gara Progresul, extensie M2 Pipera – Petricani şi Berceni – Linia de Centură Sud, dar şi metroul Cluj Napoca.

Citeste si: Marian Godină, despre notele impresionante ale vloggerului Selly la BAC: „Nu mi-ar plăcea ca al meu copil să fie fan”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si