ÎMI PLACE DANSUL. Primele imagini de pe platoul emisiunii

ÎMI PLACE DANSUL. #Show-ul va avea premiera sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D și va fi difuzat două zile pe săptămână, în fiecare sâmbătă și duminică. Primele declarații ale juraților, Beatrice Rancea, Emil Rengle, CRBL și Cocuţa despre concurenți

Author: R.B. marți 27 august 2019 , 15:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  ÎMI PLACE DANSUL. Au început filmările pentru show-ul “Îmi place dansul”, ce va avea premiera în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D. Vă prezentam  primele imagini cu cei patru jurați avizați în ale dansului, coregrafiei, spectacolului scenei, Beatrice Rancea, Emil Rengle, CRBL și Cocuţa, de la pupitrul de la care vor acorda note celor 11 concurenți care vor păși pe platoul emisiunii “Îmi

  place dansul”.

  Citeste si: “Îmi place dansul” va avea marea premieră sâmbătă, 31 august, de la ora 20:00

  Înainte de startul filmărilor, cu doar câteva ore înainte, Emil Rengle a evocat atmosfera de la filmări, mărturisind că este pentru prima oară când se află în postura de jurat. Fiind și el, în trecut, în postura de concurent, Emil Rengle a mărturisit că va fi obiectiv în ceea ce privește notarea momentelor artistice puse în scena de concurenți.

  ÎMI PLACE DANSUL. “Pe platoul emisiunii este deja o atmosferă de <Îmi place dansul>.

  Abia așteptăm să îi descoperim pe concurenți, să vedem exact ce pot, ce ne vor arăta. După ce am fost și eu în postura de concurent, acum mă aflu în postura de jurat, pentru prima oară. Abia aștept să îi jurizez, voi fi un jurat fair play; pe cei care vor merita, îi voi aplauda, iar cei care mai au de lucrat vor afla cu siguranță acest lucru de la mine ”, afirmă Emil Rengle.

  Citeste si: Îmi place dansul, în curând la Kanal D! Primele imagini

  Beatrice Rancea are rețeta perfectă a câștigătorului show-ului “Îmi place dansul”, juratul enumerând calitățile pe care trebuie să le întrunească acesta.

    “Sper să nu se teamă de mine concurenții. Am fost și eu interpret foarte mulți ani, știu ce emoții au și cât de tare își doresc să impresioneze telespectatorii, dar și pe noi, jurații. Voi face tot posibilul pentru ca ei să se simtă foarte relaxați în prezența noastră. Câștigătorul show-ului trebuie să aibă foarte multe calități; în primul rând, să iubească dansul dincolo de scenă, energia lui să treacă dincolo de micul ecran, în inimile telespectatorilor. Suntem pregătiți, cu toții, să oferim seri minunate, în fiecare sâmbătă și duminica, la Kanal D”, spune Beatrice Rancea.

  Citeste si: Florin Rusu de la Puterea Dragostei, în doliu! Concurentul și-a pierdut bunicul

  ÎMI PLACE DANSUL. La “Îmi place dansul”, CRBL mărturisește că mizează pe trăirile și stările pe care le vor transmite concurenții prin dans.

  “Voi fi atent la tot ceea ce înseamnă sentimente, dacă dansăm, măcar să simțim ceea ce dansăm. Eu văd și aud cu sufletul ”, completează CRBL.

  Cocuţa pariază pe evoluția artistică a fiecărui concurent, de la un show la altul, dar are în vedere și talentul în ale dansului.

  ÎMI PLACE DANSUL. “Un dansator, un artist, trebuie să aibă talent, să aibă date de la natură. O să îi descoperim pe parcurs. Îmi doresc să văd concurenţi care evoluează de la un show la altul”, spune Cocuţa.

  ÎMI PLACE DANSUL. Nu ratați premiera emisiunii “Îmi place dansul”, sâmbătă aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminica.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si