„Astăzi la ora 10:00 am început cel mai amplu program de susținere a IMM-urilor din România- IMM Invest. Cu un simplu click și completarea unui formular IMM-urile din România au astăzi acces la credite garantate pentru investiții și capital de lucru, garantate până la 90%.

Citeste si: Ultimii doi miniștri de Finanțe ai României se judecă prin tribunale! Orlando Teodorovici i-a spus lui Florin Cîțu că e o „marionetă” care trage „liniuțe” la Guvern! 

Astfel Guvernul României începe cel de-al treilea program important în această fază, după planul cu șomajul tehnic, amânarea ratelor clienților la bancă, începem IMM Invest.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acest program este important nu doar prin dimensiune și caracteristici- și am să le explic imediat- dar prin faptul că tot astăzi începem și, spun eu, etapa a doua. Intrăm cu acest program în etapa a doua.

Etapa a doua, etapa de repornire a economiei. Pentru că, față de celelalte două programe, IMM Invest nu are nicio condiționalitate. Se adresează tuturor companiilor mici și mijlocii din România, nu doar celor care au fost afectate de criza coronavirus.

Citeste si: Coronavirus: Bilanțul deceselor în România ajunge la 400

Acesta este un program care, bineînțeles, poate fi accesat tot timpul anului, dar implicațiile sunt pe termen lung”, a declarat Ministrul Finanțelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si