La doi ani de la celebrul scandal, Alex Velea și Abi Talent au îngropat securea războiului. Cei doi au lăsat deoparte neînțelegerile din trecut. Tânărul cântăreț a postat pe rețelele de socializare o imagine cu partenerul de viață al Antoniei.

Citește si: Antonia, apariție fierbinte în mediul online: „Care dintre costumele mele de baie e favoritul vostru?”

Abi Talent și Alex Velea au uitat de certuri și de acuzațiile grave pe care le făceau unul la adresa celuilalt, ba chiar mai mult și de disstrack-urile pe care le-au scos, și s-au

împăcat. Le-au dat vestea fanilor printr-o postare pe Instagram.

Alex Velea și Abi Talent, din nou prieteni

O perioadă lungă de timp, Abi a stat departe de lumina reflectoarelor, însă acum a venit momentul lui. Abi Talent le-a dat fanilor o veste total neașteptată. După doi ani de la scandalul cu amenințări și cuvinte urâte, „Regele României” s-a împăcat cu Alex Velea.

Abi Talent a postat pe Instagram o imagine alături de Alex Velea, dar și un mesaj. Iată că deși nimeni nu se aștepta, mai ales pentru că a trecut destul de mult timp de atunci, cei doi au lăsat la o parte certurile și au ales să se împace.

Citește si: Victor Slav, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„Dragostea se face în minim doi”, a scris Abi Talent pe Instagram.

În doar trei ore, poza a strâns peste 55.000 de aprecieri și 926 de comentarii.

La scurt timp după ce le-a dat vestea urmăritorilor din mediul online, pentru a nu se interpreta alte lucruri, Abi Talent a postat un mesaj pe InstaStory, prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că a fost certat cu adevărat cu artistul.

Citește si: VIDEO- Fiul Clejanilor, prins drogat la volan

„Am fost certați pe bune, dar acum ne-am împăcat. Doar n-o țineam în marketing doi ani de zile”, a scris tânărul pe InstaStory.

abi talent

Abi Talent a declarat că s-a împăcat cu Velea.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Se pare că Abi și Velea au făcut pace după marele război. Tinerii s-au certat de mai multe ori, iar în urmă cu aproximativ doi ani, soțul Antoniei spunea despre cântăreț că ar fi „un copil-problemă”.

„Dar suntem în 2020, nu se mai bate lumea. Tu ești un copil-problemă. Nu înțeleg de ce exiști în mediul ăsta. Ai ajuns la o masă, unde era și Anamaria Prodan. Ai lăsat să se înțeleagă că s-a terminat… ce s-a terminat? Femeia nici nu te cunoștea. Ai încercat să inventezi un scandal”, a transmis Alex Velea, în perioada în care se certa cu Abi Talent.

Citește si: Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu au făcut nunta. Cei doi aveau data stabilită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si