În ediția din aceasta seară a quiz show-ului "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", difuzată la 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unui moment inedit,  generat de unul dintre cei cinci concurenți ai acestei ediții. "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" continuă să aducă, pe lângă concursul în sine, și momente inedite și pline de surprize pentru telespectatori.

Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”

Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În ediția de astăzi, Markus, un tânăr antreprenor din București, în vârstă de 25 de ani, a captat atenția telespectatorilor și a prezentatorului Dan Negru prin dezvăluirea facută înainte de startul jocului.

Înainte de a intra în competiție, Dan Negru a examinat cu atenție fișa de concurent a lui Markus și a descoperit cu uimire că tânărul aspiră să devină primar în Capitală în viitorul apropiat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: Cornel Palade, declarații cutremurătoare în cadrul ediției de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Am fost un mare consumator de păcănele”

Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”

Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Surprins de ambiția tânărului, prezentatorul a reacționat.   "Ai 25 de ani și deja gestionezi afaceri? Citesc în CV-ul tău că vrei, fiți atenți aici, să te faci primar! Vrei să te faci primar? În București, da? Vorbești serios că vrei să candidezi la Primărie? În clipa în care o să candidezi, când o fi să fie, știi ce vor face adversarii tăi? Vor

lua pasaje din emisiunea asta și vor zice: iată-l pe acest candidat Markus! Ia vedeți cum a răspuns el la întrebarea lui Negru!",  i-a spus Dan Negru concurentului.

Cum s-au descurcat concurenții astăzi cu definițiile enunțate de prezentatorul emisiunii, urmăriți într-o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de la 23:00, la Kanal D.

Citește și: Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si