In sfarsit, pace la Dinamo! Ionut Negoita s-a impacat cu Nicolae Badea! Ce se intampla acum cu cele doua milioane de euro restante?!
Sport

In sfarsit, pace la Dinamo! Ionut Negoita s-a impacat cu Nicolae Badea! Ce se intampla acum cu cele doua milioane de euro restante?!

Lia Popescu
9 mai 2018

Patronul “cainilor” si-a platit datoria fata de fostul actionar dinamovist!

Ionut Negoita

Dupa ce s-au luptat multa vreme din tribunale, Ionut Negoita si Nicolae Badea au fumat, in sfarsit, pipa pacii! Patronul lui FC Dinamo i-a platit fostului actionar dinamovist banii restanti din 2013 si, de acum, inainte, el poate sa isi vanda actiunile linistit!

Citeste si: Bomba, Giovani Becali o preia pe Dinamo?! Ce spune celebrul impresar despre zvonurile care il dau in locul lui Ionut Negoita!

Citeste si: Ionut Negoita, lovitura dupa lovitura! Dupa sechestrul pe imobile, patronul de la Dinamo risca sa piarda clubul la sfarsitul lunii

Nicolae Badea

Ionut Negoita i-a platit datoria lui Nicolae Badea! Cati bani avea sa ii dea seful "cainilor"

Surse din preajma lui Nicolae Badea sustin ca omul de afaceri si-ar fi primit intreaga suma, iar transferul urmeaza sa se faca prin intermediul unui avocat.

“Negoita i-a dat lui Badea cele doua milioane de euro, din cauza carora, la un moment dat, i s-a pus si sechestru pe anumite bunuri, dar s-a achitat fata de el si in privinta cheltuielilor de judecata! In atari conditii, seful de la Dinamo va putea sa isi definitiveze situatia de la club! Toata lumea stie ca el intentioneaza sa il vinda unor investitori straini, care deja se intereseaza de soarta echipei, mai mult, acestia au si desemnat un conducator grec pentru perioada urmatoare. Totusi, lururile nu sunt batute in cuie suta la suta si este posibila si o ramane a lui Ionut la carma formantiei din Sos. Stefan cel Mare”, au dezvaluit persoane din lumea fotbalului!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook