Înainte să moară, Raluca a scris un ultim mesaj pentru părinți. Este înduioșător ce le-a putut spune

Raluca, tânăra din Vaslui care a murit în urma unui teribil accident, era extrem de apropiață de părinții săi. Ultimul mesaj postat pe pagina de socializare a fost dedicat lor.

M. P., vineri 11 ianuarie 2019 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adolescenta petrecuse sărbătorile de iarnă în Spania, la părinții ei plecați la muncă. Abia întoarsă în țară, din păcate, și-a găsit sfârșitul.

Raluca se afla în mașină cu un tânăr de 18 ani, care abia își luase permisul de conducere. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Fata a fost aruncată prin parbrizul mașinii și proiectată într-un gard. Fata a fost dusă în stare gravă la spital.

Citeste si: Actrița Ildiko Jarcsek-Zamfirescu a fost găsită moartă în locuința sa. S-a stins din viață la 75 de ani

„Pacienta de sex feminin, în vârstă de 15 ani, din Perieni, a fost adusă la CPU Bârlad de către Serviciul de Ambulanță, pe data de 9 ianuarie 2019, ora 22:00, cu politraumatism toraco-abdominal și craniocerebral prin accident rutier.

Încă de la preluare, pacienta prezenta stare generală gravă, fiind comatoasă- Glasgow 7, din nefericire, la ora 11:50, pe 10 ianuarie 2019, declarându-se decesul.

Șoferul, în vârstă de 18 ani, nu prezintă leziuni traumatice majore imagistic, însă, în condițiile sindromului confuzional instalat pe parcursul nopții, a fost direcționat Clinicii de Neurochirurgie Iași”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bârlad.

Citeste si: Accident devastator pe DN 7! Două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit violent! Sunt mai multe victime. Traficul pe Valea Oltului e blocat complet

Din păcate, organismul ei nu a mai rezistat și a murit a doua zi. Părinții fetei sunt devastați și au venit în țară pentru înmormântare. Între ei și fiica lor exista o relație extrem de apropiată. De altfel, ultimul mesaj postat de Raluca pe rețelele de socializare a fost dedicat părinților ei.

Familia Ralucăi a fost lovită de mai multe tragedii în ultimii doi ani. Mama fetei și-a pierdut doi frați, ambii în accidente de mașină.

Te-ar putea interesa si