Scene șocante: un autobuz a luat foc în mers. Câte victime s-au înregistrat

Un autobuz a luat foc în mers, în Brașov. Călătorii au fost evacuați de urgență.

Author: Georgiana Balaban joi 23 iunie 2022 , 16:39

autobuz brașov

Pompierii s-au chinuit să stingă flăcările ce au cuprins întreg autobuzul.

[Sursa foto: ISU Brașov]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scene șocante s-au petrecut în această după-amiază, în centrul Brașovului. Un autobuz electric din Brașov a luat foc în mers. Călătorii care se aflau în autobuzul electric au fost evacuați de urgență.

Citește si: VIDEO- Un tren a luat foc în gara Videle. 250 de persoane au fost evacuate

Călătorii autobuzului au trecut prin clipe de panică. Ei se aflau într-un autobuz electric, din Brașov, atunci când a luat foc. Călătorii care se aflau înăuntru au fost evacuați de urgență.

Imagini terifiante din centrul Brașovului

Un autobuz electric al Rețelei Auto de Transport din Brașov (RATBV) a luat foc în mers, în centrul Brașovului. În momentul în care acesta a fost cuprins de flăcări, autobuzul era plin cu călători. Incendiul s-a întâmplat pe strada Mihail Kogălniceanu, din Brașov.

Citește si: Incendiu violent în Buzău

Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Brașov a fost anunțat de izbucnirea incendiului la compartimentul motor al autobuzului electric al Rețelei Auto de Transport din Brașov. La fața locului au ajuns de urgență o autospecială cu apă și spumă și un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Echipajele speciale s-au străduit să stingă incendiul provocat de autobuz, misiunea de stingere fiind una dinamică.

brașov

Scene șocante în centrul Brașovului.

[Sursa foto: ISU Brașov]

Conform autorităților, nu s-a înregistrat nicio victimă.

Citește si: Pompierii intervin pentru stingerea unui depozit de rumeguș, 20 de hectare de grâu, rapiță și livadă

Astfel de cazuri se tot repetă. Ieri, 22 iunie 2022, un tren de călători a luat foc în apropiere de gara Videle, din județul Teleorman.

De asemenea, cu doar câteva luni în urmă la Târgu Jiu un autobuz a luat foc în mers. Majoritatea călătorilor se pregăteau să ajungă la locul de muncă, însă autobuzul în care se aflau a luat foc. În acea zonă, traficul a fost blocat zeci de minute.

Citește si: Incendiu de amploare la Therme București. 12 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au fost trimise la fața locului

Șoferul aflat la volanul autobuzului urma să efectueze un traseu pe un drum din apropierea orașului. La un moment dat, conducătorul autobuzului a observat cum din acesta începe să iasă fum.

Autobuzul a fost cuprins de flăcări chiar în momentul în care șoferul a oprit în stație, în fața Direcției Publice de Venituri Târgu Jiu. În interior se aflau muncitori, care au fost ulterior transportați la locul de muncă cu un alt autoturism. Incendiul a fost lichidat după câteva zeci de minute.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si