Incendiu de proportii la o hala din Arad. Afacerea nu era asigurata, asa ca proprietarul s-a ales cu paguba vietii lui

Un nor negru a intunecat cerul deasupra Aeroportului din Arad. ##VIDEO13834##

vineri 22 iulie 2016 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un nor negru a intunecat cerul deasupra Aeroportului din Arad. Pentru cei aflati in terminale, fenomenul a fost cat se poate de ciudat. Ce s-a intamplat de fapt, vedeti chiar acum.
Incendiul se manifesta la o hala de mase plastice, pe o suprafata de 1000 de metri patrati, plus curtea 800 metri patrati.
Fumul negru taciunele se vede de la kilometri distanta! N-a ajuns, din fericire, sa incurce traficul de zbor, dar pune mari probleme pompierilor.
Focul a izbucnit la sediul unei firme care se ocupa de colectarea maselor plastice uzate. Depozitul e plin cu materialele usor inflamabile care intetesesc focul de la o clipa la alta. Ca sa-l stinga, pompierii n-au avut incotro decat sa-si mai cheme de-acasa colegi.
Proprietarul firmei e distrus. Din hala care ii asigura venitul n-a mai ramas nimic.
Omul n-avea afacerea asigurata. Pompierii cred ca incendiul a pornit de la o tigara nestinsa.

Pentru cei aflati in terminale, fenomenul a fost cat se poate de ciudat.

Ce s-a intamplat de fapt, vedeti chiar acum.


Incendiul se manifesta la o hala de mase plastice, pe o suprafata de 1000 de metri patrati, plus curtea 800 metri patrati. Fumul negru taciunele se vede de la kilometri distanta!

N-a ajuns, din fericire, sa incurce traficul de zbor, dar pune mari probleme pompierilor.Focul a izbucnit la sediul unei firme care se ocupa de colectarea maselor plastice uzate. Depozitul e plin cu materialele usor inflamabile care intetesesc focul de la o clipa la alta. Ca sa-l stinga, pompierii n-au avut incotro decat sa-si mai cheme de-acasa colegi.

 


Proprietarul firmei e distrus. Din hala care ii asigura venitul n-a mai ramas nimic. 


Omul n-avea afacerea asigurata. Pompierii cred ca incendiul a pornit de la o tigara nestinsa.

 


Abonează-te pe

TAGURI
Video
Partenerii nostri
kanald.ro
Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica... Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica Mironositelor!
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si