Incendiu în Capitală. Intervenţia pompierilor este dificilă din lipsa hidranţilor funcţionali

Focul pornit de la o casă s-a extins la încă un imobil; pompierii intervin cu mai multe autospeciale, hidranţii din zonă fiind nefuncţionali.

E. V., vineri 07 decembrie 2018 , 14:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incendiu în Capitală: Focul pornit de la o casă s-a extins la încă un imobil; pompierii intervin cu mai multe autospeciale, hidranţii din zonă fiind nefuncţionali.

Pompierii din Capitală intervin, vineri, la un incendiu izbucnit la un imobil de pe strada Vacanţei. Focul s-a extins la încă o casă, lipită de prima, iar intervenţia pompierilor este dificilă din lipsa hidranţilor funcţionali. Pompierii din Bucureşti au anunţat, vineri, că intervin la un incendiu izbucnit pe strada Vacanţei, la o casă cu parter şi anexe.

Focul s-a extins la o casă cu mansardă, lipită de cea în care a izbucnit focul, scriu cei de la News. ”Din interior au fost scoase două butelii. Se încearcă alimentare din reţeaua de hidranţi, până acum au fost găsiţi şase hidranţi nefunctionali”, au transmis reprezentanţii ISU Bcureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, focul se manifestă pe aproximativ patru site de metri pătraţi, fiind trimise 15 autospeciale de stingere, dar şi echipaje medicale şi autoscara.

sursa foto: News 
 

Te-ar putea interesa si