Incendiu la o clădire de birouri aflată în construcţie, la Timişoara

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o clădire de birouri aflată în construcţie din Timişoara, peste 40 de pompieri intervenind cu şapte autospeciale de stingere şi două autoscări mecanice de lucru la înălţime pentru lichidarea acestuia.

R.B., sâmbătă 12 octombrie 2019 , 13:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din clădire au reuşit să iasă 32 de persoane, fiind vorba despre muncitori, iar echipe de căutare-salvare au făcut verificări în imobil, nefiind semnalate victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, un incendiu a izbucnit la o clădire de birouri aflată în construcţie, în complexul ISHO din Timişoara.

Citeste si: Incendiu la magazia de lemne a Mănăstirii Costineşti. Focul ar fi fost pus intenţionat de o persoană

Incendiul se manifesta la nivelul etajului 1 şi s-a intervenit cu şapte autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosuflante şi peste 40 de pompieri.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Citeste si: Incendiu violent. Turla bisericii s-a prăbușit instantaneu

În urma incendiului, din clădire s-au autoevacuat 32 de persoane - muncitori, iar patru echipe de căutare-salvare au făcut verificări în interiorul imobilului. 

Ulterior, reprezentanţii ISU Timiş au anunţat că incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia au ars elemente combustibile, materiale de construcţii, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. Nu au fost înregistrate victime, au spus aceştia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si