Incendiul are loc pe Strada Ocinei din localitatea Breaza și intervenţia pompierilor este în dinamică, joi seara la ora 20.00. 

Citește și: Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a transmis că la faţa locului au fost mobilizate 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Incendiu la un depozit de mase plastice

Pompierii au intervenit marti pentru stingerea unui incendiu produs la un spaţiu pentru depozitarea maselor plastice din strada Preciziei. Incendiul a fost localizat iar focul a afectat o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, anunţă Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Incendiul de la depozitul de mase plastice din strada Preciziei a fost localizat, iar focul a afectat o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, anunţă Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Au ars elemente de mobilier din lemn, toalete ecologice şi două dube.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un spaţiu pentru depozitarea maselor plastice din strada Preciziei, nefiind înregistrate victime.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere. Potrivit ISUBIF, arderea s-a manifestat cu flacără puternică, iar suprafaţa afectată a fost de aproximativ 300 de metri pătraţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si