Căldura mare de afară  își spune cuvântul. Un incendiu masiv de vegetație a avut loc în această după-amiază. Mai multe familii din Popești-Leordeni s-au speriat. Focul s-a manifestat în câmp deschis, astfel că fumul s-a răspândit cu ușurință în apropiere de București. Pompierii intervin de urgență și în aceste momente, 30.000 de metri pătrați fiind făcuți scrum.

Citește si: VIDEO- MAE face avertizări de călătorie în Grecia, din cauza incendiilor

Dacă mergi din Popești-Leordeni și până în București faci doar câteva minute. Astfel că incendiul puternic care a izbucnit în această după-amiază pe Șoseaua Olteniței, a intrat imediat în atenția tuturor.

Incendiu puternic în Popești-Leordeni

Un val torid a pus stăpânire peste țara noastră. Canicula face ravagii în România. Meteorologii anunță de la un moment la altul coduri de temperaturi extreme. În timp ce noi, oamenii, ne adăpostim pe unde putem, vegetația nu are de ales și stă în plin soare, ceea ce a dus la un incendiu violent în Popești Leordeni, Șoseaua Olteniței, în urmă cu puțin timp.

Citește si: Un bărbat și-a incendiat intenționat locuința din Sibiu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Locuitorii au sunat imediat la 112. Fumul dens a acoperit o partea din Popești Leordeni, însă s-a extins și spre București, fiind o zonă apropiată.

incendiu

Incendiu devastator, azi, lângă Capitală.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Incendiu uriaș lângă Arad

Mai mulți pompieri au ajuns de urgență la fața locului. Ei se luptă și în aceste momente cu focul violent și flăcările mistuitoare. Totul s-a extins foarte repede, astfel că în doar câteva minute au ars 30.000

de metri pătrați, riscul să se apropie de locuințe și mașinile parcate de șosea fiind extrem de mare.

Conform autorităților, nu au fost constatate victime la fața locului, iar pompierii au parte de o misiune destul de grea, fiindcă vântul care tocmai s-a pornit nu este deloc în favoarea lor, ci din contră.

Citește si: Incendiu puternic la o cabană din Sibiu. Zeci de copii se aflau în interiorul locuinței


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si