Incendiu puternic în Târgu Mureş, la un restaurant din incinta Complexului de Agrement şi Sport

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea, în Târgu Mureş, la terasa unui restaurant din incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”, focul cuprinzând întreaga clădire. Pompierii au intervenit cinci ore pentru stingerea acestuia. Nu au fost victime.

A.N.C, duminică 17 martie 2019 , 11:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

„În noaptea care a trecut Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş a fost solicitat să intervină în incinta Complexului de Agrement şi Sport Mureşul pentru stingerea unui incendiu izbucnit la terasa unui restaurant.

Citeste si: Maradona este din nou bunic. Fiica sa Dalma a născut o fetiţă care a primit numele Roma

S-a intervenit cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, intervenţia fiind una dificilă deoarece în momentul ajungerii la locul intervenţiei incendiul cuprinsese întreaga clădire, cu o suprafaţă de aproximativ 200 mp împreună cu terasa, construită din lemn, iar alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită, acesta alimentând incendiul şi îngreunând operaţiunile de localizare şi stingere, existând totodată şi pericolul unei explozii. În paralel au fost create dispozitive de protecţie a clădirilor învecinate. După 5 ore de luptă cu focul s-a reuşit lichidarea ultimelor focare ale incendiului”, au precizat reprezentanţii ISU Mureş.Din fericire nu au existat victime, iar incendiul nu s-a propagat la celelalte clădiri.

Te-ar putea interesa si