Pasagerii unui avion Wizz Air care urma sa decoleze de pe Aeroportul Cluj au fost evacuati, marti dimineata, dupa ce, in timp ce aeronava era alimentata cu apa, bratul furtunului a cazut, iar furtunul s-a deplasat, apa incepand sa tasneasca. Cursa a fost amanata, fiind facute verificari la avion.

"A fost o problema aparuta in timpul procesului de alimentare cu apa a aeronavei. Pasagerii au fost dusi inapoi in terminal pana cand avionul va fi verificat pentru a sti daca poate decola in conditii de siguranta", a declarat pentru News.ro Iuliu Pop, directorul operational

al Aeroportului International Cluj.

Potrivit ziardecluj.ro, cursa Cluj-Napoca (CLJ)- Basel-Mulhouse-Freiburg (BSL) trebuia sa decoleze la ora 7.20 si sa ajunga în Basel la ora locala 8.35.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un pasager a dezvaluit ca au simtit o scurta bufnitura: ”N-a fost nimic spectaculos, am fost rugati sa debarcam din aeronava pana la verificarea si remedierea situatiei.”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si