Duminică, în jurul orei 16:00 a avut un incident șocant în Galați. O femeie a fost decapitată de tren la intrarea în staţia CFR Barboşi. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic, așadar au constatat decesul.

”La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD cu medic de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi", a transmis ISU Galaţi.

Femeie decapitată tren Galați

O femeie de aproximativ 60 de ani a fost decapitată de tren în Galați.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Preotul Petrică Leașcu, cel care l-a filmat cu camera ascunsă pe ÎPS Teodosie va fi reaudiat: ”Ar fi trebuit să aibă calitatea de suspect cel puțin”

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Acum, polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs tragedia. Încă nu se știe dacă femeia a vrut să-și ia viața, sau dacă a fost un accident.

Un bărbat a fost lovit de tren în Buhăiești

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a încetat din viață în urmă cu trei zile, după ce a fost lovit de tren. Incidentul teribil a avut loc în Buhăiești, județul Vaslui. Bărbatul ar fi încercat să traverseze calea ferată fără să asigure, iar trenul l-a lovit în plin.

 Călătorii au sunat de urgență la 112, însă medicii nu au mai putut să-l readucă la viață.

La fața locului a fost trimisă o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă (TIM).

Lovit tren Vaslui

Citește și: Greșeala unui șofer care și-a parcat BMW-ul de lux pe marginea unui drum național. Cum și-a găsit mașina

Și acum o săptămână, o tânără de 26 de ani și un tânăr de 28 de ani au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren în județul Bacău, în comuna Dofteana, sat Dofteana.

Din nefericire, aceștia au fost găsiți inconștienți printre fiarele contorsionate, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis că accidentul s-a petrecut din cauza neasigurării șoferului la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Dofteana Bacău și Valea Uzului, iar autoturismul a fost lovit de trenul Regio 5207, la km 62+900. Din fericire, niciun călător din tren nu a fost rănit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si