Incidente la Neversea! Publicul a scandat impotriva PSD-ului in timpul unei pene de curent!

Un incident a avut loc duminica seara la Festivalul Neversea, desfasurat pe o plaja din Constanta, cand, in timpul recitalului lui Grasu XXL, sunetul si luminile de pe scena au cazut la scurt timp dupa ce cantaretul a injurat Guvernul Romaniei, iar apoi cei cateva mii de spectatori au scandat "PSD, ciuma rosie".

Author: G. S. luni 09 iulie 2018 , 16:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ulterior, organizatorii au rezolvat problema si au spus ca pana de curent a fost determinata de un generator defect, iar artistul s-a urcat pe scena si a afirmat ca generatia tanara va schimba tara.

Cantaretul a formulat injurii, la un moment dat, in timpul unei piese, la adresa Guvernul Romaniei, iar dupa cateva minute scena a ramas fara curent si sunet, moment in care spectatorii au

scandat "PSD, ciuma rosie". Apoi, cineva a urcat pe scena si a spus celor prezenti: "Sper sa fie o problema de jos si nu de sus".

A urmat o pauza de aproximativ 40 de minute, dupa care Grasu XXL si-a continuat showul.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenti: "Ma uit asa la voi si eu vad speranta. Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta. (…) Nu ma intereseaza politica, nu m-a interesat niciodata, dar ce stiu este ca energia asta o sa salveze Romania. Trebuie sa stiti ca in lumea asta plina de ura, de igoranta, pana la urma, doar dragostea invinge”, a spus Grasu XXL.


Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat ca a fost o problema legata de un generator care s-au defectat, organizatorii convenind cu artistul sa-l schimbe si ca acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat ca organizatorii festivalului Neversea nu fac politica.

Festivalul Neversea are loc intre 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanta si se afla la a doua editie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si