Detalii neștiute apar la iveală în fiecare momente despre criminalul de la Caracal. Pe zi ce trece, Gheorghe Dincă pare că este un personaj teribiant din filmele de groază, care și-ar fi planificat meticulos toate acțiunile demonice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dacă inițial, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său, printr-o metodă extrem de dură, el a povestit pe urmă și cum i-a ars corpul într-un recipient special, de au mai rămas doar oasele și dinții din adolescenta în vârstă de doar 15 ani!

Criminalul din Caracal și-a făcut butoiul pentru a arde victimele! ” Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru”

Oamenii au dezvăluit apoi și ei presei toate datele oficiale, dând și anumite amănunte la fel de terifiante. 

"În cenuşa aflată într-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente, au fost găsite trei inele, un lănţişor, alte două fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere", au declarat procurorii de la DIICOT Craiova.

La aproape două săptămâni de atunci, persoane specializate spun lucruri îngrozitoare despre acest caz. Astfel, din câte se pare, criminalul din Caracal și-a făcut butoiul pentru a arde victimele!. ”La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere.

E clar că a fost gândit când a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au caracterizat specialiștii.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si