Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

Jador, declaraţie neaşteptată despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi ce spune despre cele două vedete!

Lili Lascar, marți 25 iunie 2019 , 21:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fratele Elenei Gheorghe a divorţat în urmă cu un an şi jumătate de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele au ştiut de această ruptură. Este de apreciat însă că, deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

Nu avem cum să nu vă spunem că am fost curioşi să aflăm dacă protagonistul nostru şi-ar dori să-şi găsească o nouă iubită într-un mod mai...neconvenţional. L-am întrebat dacă s-a gândit să intre în casa Puterea Dragostei unde ar fi înconjurat de o sumedenie de fete frumoase şi sociabile.

Jador, declaraţie neaşteptată despre Elena şi Costin Gheorghe! "Nu pot să spun decât că este una dintre cele mai bune voci din România"

"E adevărat că după ce m-am întors de la Exatlon am început să urmăresc această emisiune. Să fiu sincer nu mă uit pentru fete deşi sunt toate frumoase, ci pentru glumele lui Jador. Are simţul umorului şi pare un băiat de calitate. În ceea ce priveşte participarea nu ştiu ce să spun...Nu cred că sunt omul potrivit pentru acest reality show", a declarat Costin în urmă cu câteva zile.

Ei bine, aprecierile lui Costin nu au trecut neobservate de Jador. Solistul a ţinut să-i mulţumească sportivului, prin intermediul WOWbiz.ro, pentru vorbele frumoase.

"Mă bucur când primesc astfel de aprecieri şi mai ales când vin de la oameni de calitate cum este Costin. Îl respect mult pentru ceea ce a făcut la Exatlon, e clar că este ambiţios, rezistent şi că are un caracter puternic. Iar despre sora lui, Elena, nu pot să spun decât că este una dintre cele mai bune voci din România, o artistă extrem de talentată", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si