Totul s-a intamplat la statia de metrou Costin Georgian. Tatal tinerei a sunat la 112, insa a fost lovit de un raspuns care l-a dezamagit si enervat.

"E un soc pentru toti! Nenorocirea este ca cei de la 112 sunt inconstienti. Eu am sunat la 112 si ei m-au trimsi la Costin Georgian sa fac eu investigatii ca parinte! Este posibil asa ceva?", a povestit barbatul, la Antena 3.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tatal primei victime s-a prezentat cu fiica lui la Politie. " Politistul caruia i-am relatat intamplarea nu a crezut povestea prima data. Abia in jurul 19:00 am intrat sa dam declaratii".

Totodata, barbatul a vorbit si de reactia oamenilor care se aflau pe peron in momentul atacului: "Au sarit cativa cetateni si au intrebat-o:

'Ce ai, doamna? Ce ai cu ea?'. Si ea spunea: 'Nu, ca mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca sa se victimizeze'. Si atunci cativa cetateni au intrebat-o: 'I-ai luat tu banii?' si ea a spus: 'Nu va uitati cum arat eu si cum arata ea?' Ea arata spre buzunarul ei si spunea: 'Mi-a luat banii, mi-a luat banii'.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si