Autoritățile spaniole au mărturisit că băiatul a stat cu cadavrele în casă pentru trei zile. Rudele au fost cele care au descoperit întregul incident când au mers la locuința familiei.

Citeste si: Vești bombă în dosarul Caracal, la aproape trei ani de la dispariție fetelor: „E vie. O așteptăm să vină acasă”

Băiatul a fost arestat

Minorul de 15 ani a fost arestat la Elche. Autoritățile de acolo spun că băiatul și-a ucis familia prin împușcare. Surse din cadrul Poliției susțin că băiatul ar fi fost certat de părinții săi din cauza notelor slabe de la școală. Din acest motiv, părinții i-ar fi interzis tânărului accesul la internet.

Din acest motiv, băiatul ar fi luat o armă de vânătoare și și-a ucis familia. În trecut, băiatul ar mai fi fost pedepsit pentru că ar fi rămas corigent la cinci materii și ar fi refuzat să își îndrepte situația slabă pe care o avea la școală.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași: Sângele suspectului Ahmed Sami El Bourkadi a fost găsit la locul crimei. Ce s-a găsit în urma probelor ADN

Triplă crimă în Spania 

Această triplă crimă s-a petrecut marțea trecută în Spania, într-o casă din cartierul Algoda din municipalitatea Elche. Întâi adolescentul și-a împușcat mama, apoi fratele și tatăl, folosind aceeași armă. Tânărul și-a mărturisit faptele la secția de Poliție din Elche unde a fost reținut.

Citeste si: Noi declarații făcute de presupusul criminal marocan. Tânărul susține că altcineva i-a utilizat telefonul

Detalii șocante din cazul fetiței ucise de fratele vitreg

Oasele Larisei, fetița ucisă din Neamț, au fost aduse la malul râului Adige. Ea a fost omorâtă, în urmă cu șase ani, de către fratele vitreg. Individul și-a ucis mama și sora și le-a aruncat cadavrele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Cu șase ani în urmă o crimă teribilă s-a petrecut în Italia. Larisa Elena Mihăilescu și mama sa, Mirela Bălan, au fost ucise de un tânăr.

Criminalul este fiul femeii și fratele minorei. El le-a masacrat pe cele două, după care le-a aruncat trupurile în râu. În România a fost repatriat doar trupul mamei sale și a fost înmormântat în Neamț. Acum se pare că ar fi fost găsite și oasele fetei ucise la 11 ani.

Descoperirea șocantă a avut loc în urmă cu scurt timp, în Roverchiaretta, pe râul Adige. Acolo au ieșit la suprafață oase umane. Conform anchetatorilor, aceștia cred că ar putea fi chiar ale Larisei Elena Mihăilescu, fata ucisă cu sânge rece de fratele ei vitreg, în urmă cu 6 ani.

Rămășițele au fost trimite la Institutul de Medicină Legală, acolo unde se vor efectua analize și investigații genetice pentru a se stabili dacă într-adevăr sunt ale minorei.

Pentru fapta comisă, uciagașul a fost condamnat la închisoare pe viață, însă în anul 2018 Curtea de Apel din Veneția i-a redus sentința la 30 de ani de arest.

Citeste si: VIDEO |Bărbatul din Satu Mare, arestat după ce a ieșit la iveală că și-a abuzat fiica minoră ani la rând, ar fi de fapt un criminal periculos

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si