INFOTRAFIC. Drumuri închise din cauza zăpezii. Frigul loveşte România. Atenţie când plecaţi la drum

Pe DN1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş. Zona este semnalizată cu semafoare.

Webeditor: M. P. Author: E. V. vineri 02 noiembrie 2018 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Centrul Infotrafic anunţă că începând cu data de 1 noiembrie 2018, circulaţia rutieră a fost închisă pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului, precum şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

Din cauza căderilor de zăpadă, circulaţia rutieră este închisă pe DN67C (Transalpina) pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Pe DN1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş. Zona este semnalizată cu semafoare.

Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul Şoimuş – Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

Se estimează că lucrările vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN7, pe segmentul Simeria – Deva.

Vremea în perioada următoare

Pentru perioada următoare meteorologii au anunţat vreme capricioasă în unele zone din ţară, dar şi temperaturi mai mari decât cele obişnuite pentru această perioadă.

În Muntenia, mai rece

Media minimelor termice se va menţine în jurul valorii de 11 grade până în ziua de 2 noiembrie apoi va scădea spre 5…6 grade în dimineţile de 10 şi de 11 noiembrie. Probabilitatea pentru ploi slabe sau burniţă, pe suprafeţe mici, va fi mai ridicată după data de 7 noiembrie, scriu cei de la Adevărul.

Transilvania însorită

Din 4 noiembrie şi până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor scădea cu aproximativ 6 grade, iar cele minime cu 5 grade. Vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafeţe mici, la începutul intervalului de prognoză şi din nou în ultimele zile ale acestuia.

Burniţă în Dobrogea

Din data de 1 noiembrie vremea va intra într-un proces de răcorire ce va face ca la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor diurne să fie de cel mult 14 grade, iar a celor nocturne de 8 grade. Doar izolat şi trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniţă.

Precipitaţii şi în Maramureş

Până în data de 3 noiembrie valorile termice vor avea variaţii la valori mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, media temperaturilor maxime va fi între 21 şi 24 de grade, iar a minimelor între 8 şi 11 grade. Din data de 4 noiembrie şi până la sfârşitul celei de a doua săptămâni vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar media maximelor termice va ajunge la 14…15 grade şi a minimelor la 4…5 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 30 noiembrie şi din data de 7 noiembrie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si