A fost ingropata in urma cu 11 zile, dar a fost deshumata vineri, din cauza zgomotelor stranii care se auzeau de la mormantul ei! Cand au deschis sicriul, mama si sora ei  s-au prabusit : "A fost ingropata de vie!"
Social

A fost ingropata in urma cu 11 zile, dar a fost deshumata vineri, din cauza zgomotelor stranii care se auzeau de la mormantul ei! Cand au deschis sicriul, mama si sora ei s-au prabusit : "A fost ingropata de vie!"

A.S.
16 feb 2018

Scene de groaza la cimitir dupa ce sicriul unei femei in varsta de 37 de ani a fost scos din mormant. Oamenii au deschis sicriul si au realizat ca femeia fusese inmormantata de vie.

Scene desprinse dintr-un film horror s-au petrecut intr-un cimitir din Brazilia, acolo unde o femeie inmormantata in urma 11 zile a fost deshumata la cererea oamenilor care locuiau langa cimitir si care s-au plans ca au auzit zgomote stranii.

Citeste si: Un baietel din Suceava a murit in chinuri groaznice, sub ochii mamei. Bietul copilas, nici nu implinise 2 ani

Rosangela Almeida dos Santos (37 de ani) fusese declarata moarta dupa ce suferise doua infarcturi. Ea nu era casatorita si nici nu avea copii.

Vinerea trecuta, dupa ce mai multi localnici care stau langa cimitir s-au plans ca aud incontinuu zgomote sinistre in apropierea mormantului Rosangelei, femeia de 37 de ani a fost deshumata.

Sute de oameni s-au adunat la cimitir ca sa vada despre ce este vorba. Sicriului a fost deschis, iar lumea a incremenit cand a vazut imaginea groazei. Panzuiala alba care se afla in interiorul sicriului era plina de sange, iar picioarele Rosangelei erau calde. Buricele degetelor erau pline de sange, iar unghiile fusesera smulse.

Citeste si: Ce i s-a intamplat Dianei Bulimar, concurenta de la Exatlon, a marcat-o pe viata! "Totul s-a ruinat..."

De asemenea, bucatile de vata care fusesera puse in ureghile si nasul femeii lipseau.
Germana de Almeida, mama Rosangelei, a declarat ca, dupa ce au deschis sicriul, pe trupul fiicei sale a vazut rani care nu erau prezente atunci cand au ingropat-o.

Familia Almeida a raportat incidentul la politie si vrea sa afle daca medicii au gresit si au declarat-o moarta, desi Rosangela nu decedase.

Citeste si: Isi ducea fetita de 4 ani la gradinita si a incremenit cand a vazut cine le urmarea! "Si-a deschis haina si..." O femeie din Satu Mare a trait un adevarat cosmar in aceasta dimineata

"Nu vrem sa acuzam niciun medic, nu vrem sa creem probleme, dar exista sute de martori, nu este posibil ca o persoana ingropata in urma cu 11 zile sa fie inca calda". 

Politia a deschis o ancheta in acest caz, scrie Daily Mail.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook